Teljes feltöltődés a Baranya Hotelben

Sok mindent megteszünk azért, hogy szépek maradjunk. Sportolni járunk, krémeket vásárolunk, különböző hajápoló szereket használunk. Egészségesen táplálkozunk és vitaminokat szedünk. A testi és lelki egészségünk megtartása nagyon fontos és a mindennapi életünk részét képezi. Hiszen az egészséges test a szép külső legfontosabb alakja, de ha mentális higiéniánk is rendben van, akkor egyenesen ragyogni fogunk!

De nem szabad megfeledkezni a szépség egyik legfontosabb kellékéről: a rendszeres pihentető programokról. Ez lehet egy délután egy parkban, ahol madárcsicsergés vesz körül, mi pedig nem foglalkozunk semmivel, csak a csendben figyeljük a természet zajait, esetleg a kedvenc könyvünket olvasgatjuk.

Olykor azonban szükségessé válik, hogy hosszabb időre is elvonulhassunk a világ zajától. Ehhez azonban nagyon jó helyet kell választanunk. Nem árt, ha a pihenés mellett a szépségápolásra is fordít figyelmet a hely, ahova megyünk. A szépségünk megőrzése gyermekek mellett még nehezebb feladat. Amikor még csak ketten voltunk a férjem, szégyen nélkül ki merem mondani, hogy egyszerűbb volt. Nincs ezzel semmi probléma, ezt mindenki megtapasztalta, akinek gyermeke született.

Mivel az első baba megszületésétől fogva sokkal kevesebb idő jut saját magunkra, az éves során exponenciálisan nő a szépítő kikapcsolódások fontossága. Sajnos azonban szülő társaim egyet érthetnek velem abban, hogy ez egyáltalán nem könnyű. Nehéz megnyugtatni és elengedni magad, amint az első csemete megérkezik. A törődés és az aggódás folyamatos.

Olyan helyszínt is nagyon nehéz találni, ahol a szülők és a gyerekek egyaránt jól érzik magukat, mindannyiuknak van lehetőségük pihenni és senkit nem terhelnek a jelenlétükkel. Együtt is tudnak lenni és külön is el tudják tölteni az idejüket.

Hosszas keresgélés után akadtunk rá néhány évvel ezelőtt a Baranya Hotel nevű szállodára, Harkányban. Nagyon megörültünk neki, mikor megtaláltuk, mert hosszú kutatásaink során egy üdülőt sem találtunk megfelelőnek számunkra. De ez a hely tényleg lenyűgöző volt. Nem véletlen, hogy évek óta visszajárunk ide azóta is, egyszerűen nem tudjuk megunni a várost és a környékét.

Baranya Hotel  Harkány  +36-72-200-154

Mindig nagyon jól érezzük itt magunkat, egyszerűen úgy érzem minden egyes itt töltött nap után magam, mintha fiatalodnék, teljesen kicserélődnék. A férjemmel nagyon szeretjük a gyógyfürdő hangulatát, amellett, hogy segítségével fittebben tudjuk tartani magunkat.

Az évek során a szállodában több különböző szobában is laktunk már, több emeleten is és mindegyikben nagyon komfortosan éreztük magunkat. Csupa kényelemmel vagyunk itt körülvéve minden egyes alkalommal. Semmiért el nem cserélnénk a kedvenc hotelünket egy másikra. Mindig nagy öröm nekünk ide visszatérni. Szeretjük az itt dolgozókat is, imádjuk a szakácsuk főztjét. Nagyon jókat szoktunk itt enni. Nem megyünk soha étterembe, mert mindig nagyon finomak és bőségesek az ételek.

A gyerekek is nagyon szeretik, különösen, mikor elmegyünk kirándulni a környező természeti csodák helyeire. Már kívülről ismerik a tanösvényeket, de mindig más és más érdekességet találnak itt, ezért sosem unják meg, hogy alkalomról alkalomra bebarangolják őket. Ráadásul a szálloda kifejezetten készül a gyermekes családok érkezésére és eddig minden egyes alkalommal kitaláltak valami jópofa foglalkozást a gyerekeknek, hogy egy kicsit lefoglalják őket, így a szülők is pihenhessenek.

Bár mindig ezen a csodálatos helyen lehetnénk!

Leírom a hely elérhetőségét, hogy ti is kipróbálhassátok: Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154. Minden évszakban üzemel és Harkány és a környéke minden évszakban gyönyörű. Mi már kipróbáltuk tavasszal, amikor friss esőszagú volt a környék és a hamvas zöld leveleken pihentek a harmatcseppek.

Ősszel, mikor annyi színben pompáztak az erdők, hogy megszámolni sem tudtuk.

Ó, még télen is akkora szerencsénk volt, hogy épp azon a hétvégén; amikor csak a férjem ugrottunk le egy romantikus hétvégére, a gyerekeket a nagyszülőknél hagyva; leesett tíz centi hó és egy napig mindent puha fehér takaró borított. Mondanom sem kell, hogy hazafele megvettük a karácsonyi ajándékokat, mert annyira megjött a karácsonyi hangulatunk a gyönyörűséges látványtól.

Ezen a különleges hétvégén alkalmunk volt elmenni egy borkóstolóra is, amit a gyerekek mellett nem annyira tudtunk kipróbálni, de azért mindig vittünk haza a finom Villányi borokból magunknak és ajándékba is. Higgyétek el, nincs jobb születésnapi ajándék, mint egy finom Villányi bor, amit a pihenésetek alkalmával választotok ki!