A kozmetikusom mondta, hol rendelhetek játékokat

Azt mondják, hogy a lányoknak egyszerűbb ajándékot vásárolni, és általában ez így is van. Főleg, ha nőkről van szó, mert egy parfümnek vagy egy szempilla spirálnak mindenki örül, a férfiaknál azonban már gondolkozni kell. Ezért szeretem a szépségápolást, mert mindenki, aki egy kicsit is igényes, az foglalkozik ezzel, és mondjuk egy kozmetikusbérlet mindenkinek jól jön.

De a kisebb lányoknál azért nem kell annyit töprengeni, amíg babákkal játszik, és lehet neki játékot venni. A lányokkal is úgy van, ha az ember vesz neki mondjuk egy plüss állatot vagy pónit, annak jó eséllyel örülni fog.

De az már kicsit nehezebb menet, amikor a gyerek valami nagyon konkrétat kér. Akkor nem elégedik meg valami hasonlóval, hanem neki pontosan az kell, amit előtte kigondolt, és ha nem kapja meg, akkor baj van.

Ez volt az unokahúgomnál is, 7 éves, de mindig pontosan megmondja, hogy mit akar, és nem is szabad neki mást venni, csak azt. A legutóbb kitalálta, hogy Jégvarázs babákat szeretne, mert az kedvenc filmje. Ez nem is tűnik olyan nehéz feladatnak, de ha a gyereknek pontos elképzelései vannak, akkor nem olyan könnyű megtalálni azt a dolgot. Sokáig keresgéltünk a megfelelő játék után, de hiába néztünk meg több boltot, nem találtunk olyat, ami jó lett volna.

Már kezdtem volna feladni a dolgot, amikor a kedvenc kozmetikusom mesélt nekem a Játékwebshop oldalról, ahonnan már ő is rendelt a kisebbik fiának játékokat.  Azt mondta, hogy gyorsan kihoztak mindent, és valamikor még akciók is vannak. Végül ott meg is voltak azok a jégvarázs játékok, amiket mi is kerestünk, van több Elza és Anna baba is, de babákon kívül még más jellegű játékok is vannak.

Elégedett voltam a webshoppal, és nekünk is nagyon hamar kihozták az Elza babát, amit rendeltünk. Biztos rendelünk még tőlük, mert sokkal egyszerűbb, mint végig menni még egy csomó bolton. A kozmetikusomnak meg vittem egy csokit, amiért ilyen jó tippet adott.