Saját termékek kerültek ki a kezem alól

Amikor megnyitottam életem első szépségszalonját pár évvel ezelőtt, akkor álmodni se mertem volna, hogy nem egy, hanem két szalon tulajdonosa is leszek. De ne szaladjunk ennyire előre, elmesélem a kezdeteket.

Mindig is odafigyeltem saját magamra, külön fókuszt szenteltem a skincare rutinjaimnak. Részt vettem workshoppokon, ahol mindenféle hasznos tanácsokkal láttak el. Például egy ilyen alkalomkor állapították meg, hogy nekem nem is száraz a bőröm, inkább az olajos tónus felé hajlik.

Mikor betöltöttem a 18. életévemet, akkor több kurzust is elvégeztem. A főszakmám a kozmetikus lett, de emellett értek a körmökhöz és még a hajápoláshoz is. Szerencsére a szüleim mindig támogatták a döntéseimet, amiért iszonyatosan hálás vagyok nekik.

Egy idő után sikerült megnyitnom az első szalonomat. A szülővárosom főutcáján kiadóvá vált egy több szobás földszinti üzlet. Kiváló lehetőség volt számomra. A kedvenc színeimmel rendeztem be a szépségszalonomat. Főleg a zöld és a citromsárga dominált a falakon és kiegészítőkön.

Egy idő után ott tartottam, hogy saját termékeket is alkottam. A csomagoláshoz szükség volt tekercses címkékre, amelyet a Color nyomda csapatával készítettem el. A https://www.colornyomda.hu/munkaink/tekercses-cimke-nyomtatas/ oldalon minden ehhez szükséges információt megtaláltam, sőt a mai napig mindig visszatérek hozzájuk.

A weboldalon leírtak alapján a tekercses öntapadós címkék jó szolgálatot tesznek akkor, ha nagy mennyiségű terméket kell ellátni azonos címkével, például raktározás során. A technológia fejlődésének hála már egyáltalán nem általános, hogy csak festékkel nyomott címkét kell használni. Mint kiderült, a tekercses direkt és thermó címkék nyomtatása hővel történik – ha nincsenek kitéve közvetlen napfénynek, ideális választás lehet mindkettő környezettudatos cégek számára. Mint például nekem is.

A legjobb az egészben, hogy ugyanezen a fül alatt rögtön ajánlatot is kérhetünk egy rövid “kérdőív” kitöltésével. De eme doboz alatt még több információt megtudhatunk a tekercses címkékről. Például, hogy mik a jó ismérvei.

Általában tömeges árujelölésre használják, ezért kellőképpen informatívak és nagyok. Érdemes elgondolkozni azon, hogy saját logót is tartalmazzon. Futárcégek vagy piactér jellegű szolgáltatás esetében mindez erősen megfontolandó.

A Color nyomda háromféle anyagból gyárt tekercses címkét. Papírból, thermó anyagból illetve műanyagból. Ha továbbra is https://www.colornyomda.hu/munkaink/tekercses-cimke-nyomtatas/ oldalon böngészünk, akkor a ragasztó fajtájáról is olvashatunk plusz információkat. Ebben az esetben nem mindegy, hogy számunkra, azaz a megrendelőnek mennyire fontos a tartósság, és hogy a törvény mit ír elő. Négy nagy csoportot különböztetnek meg. Van a tartós ragasztós tekercses címke, a visszaszedhető tekercses címke, a normál ragasztós tekercses címke és nem utolsó sorban a roncsolás nélkül eltávolítható tekercses címke.

Ahhoz, hogy ez a cég elkészítse nekünk az egyedi címkénket, nincs másra szükség, minthogy elküldjük számukra a méretet, a grafikai tervet, a darabszámot, a ragasztó fajtáját és az anyag típusát.

De mindemellett számos más lehetőség és termék közül tudunk választani. Például saját asztali alátétet is kérhetünk, de elkészítenek egy komplett irodai dekorációt, rollupot, molinót, névjegykártyát és még sorolhatnánk. Az 1996-ban létrejött Color nyomda jelszava a nyomtatás rövid határidőn belül. Arról nem is beszélve, hogy figyelembe veszik az árérzékenységet is. Minden részlegen kiváló szakemberekkel dolgoznak. Legyen szó kis vagy nagy tételről, színes vagy fekete-fehér elképzelésekről, mindig a legjobb minőségben kivitelezik a vevők (magánszemélyek, vállalkozások, cégek, intézmények) igényeit. Nagyszerű minőséggel és kedvező árakkal várják a megrendelőiket.