Egy esküvőn jól kell kinézni

Amikor esküvőre készülünk, akkor mindig érdemes lehet előre lefoglalni a fodrászhoz, a sminkeshez, a kozmetikushoz az időpontokat, illetve felkérni egy fotóst a nagy napra. Ezen a napon mindenki szép akar lenni és a legjobb formáját hozni, ezért mindent megteszünk a szépségünk érdekében.

Az esküvői fotós ár fotósként változhat. Azonban meg kell nézni azt is, hogy az esküvői fotós árban mi van benne. Hány darab fotót kapunk érte, milyen minőségű képeket készít az adott fotós, hogyan dolgozik, mennyire veszi észre azokat a pillanatokat, amiket érdemes megörökíteni stb. Tehát érdemes lehet referencia képeket nézni esküvői témában a fotós oldalán. Amennyiben ezeket a képeket nem nézzük meg és nem kérünk referenciát, akkor bizony érhet minket meglepetés. Ugyanis nem véletlenül kérünk fel egy fotóst az esküvőre. Ugyan a képeket egy rokon is el tudja készíteni, viszont abban reménykedünk, hogy a fotós által készített képek sokkal jobbak, minőségibbek és professzionálisabbak lesznek. Ha nem jól választunk esküvői fotóst, akkor bizony lehet jobban jártunk volna egy rokonnal is.

esküvői fotós ár

Éppen ezért, amikor én az interneten nekiláttam az esküvői fotós áraknak utánanézni, akkor nem volt egyszerű kiválasztani a legjobbat. Viszont azt tudtam, hogy milyen fajta képeket szeretnék végeredményként látni. Ezért leginkább az volt a fő szempont, hogy a referencia munkák tetszenek nekem. Miután ezzel megvoltam, utána néztem meg az árakat. Szoboszlai Kriszti munkái tetszettek nekem a legjobban, és a párom is egyetértett abban, hogy nagyon szép képeket készít. Mivel tudtuk, hogy a nyári szezonban valószínűleg sokan szeretnék felkérni őt, ezért próbáltunk minél hamarabb időpontot foglalna hozzá. Szerettünk volna valóban egy életre szóló élményben részesülni nem csak a házasság által, hanem a fotózások miatt is.

Szoboszlai Kriszti honlapján nagyon sok visszajelzés is olvasható róla, illetve a munkáiról. Ezekből a véleményekből az látszik, hogy nagyon lelkiismeretesen, illetve szívvel lélekkel készíti a képeit. Mindemellett nagyszerű hangulatúak mindig a fotózások, illetve még a gyerekekkel is könnyen szót ért. Ezért, ha családos vagy gyermek fotózást szeretnél, akkor is nagyszerű választás lehet. Hiszen nem csak esküvői fotózást vállal, hanem vannak még kismama fotózások, gyermek/családi/portré fotózás, glamour illetve élmény fotózásra is be lehet hozzá jelentkezni.

Mint látható többfajta fotózás közül is választhatsz, ezért, ha valamelyik érdekel és aktuális, akkor mindenképp kezdd a referencia munkák megnézésével. Hiszen, ha ezek tetszenek és tetszik az a fajta stílus, ahogy Szoboszlai Kriszti a képeit készíti, akkor a többi már csak részletkérdés lesz.

A weboldalon ajándékutalványt is tudsz vásárolni, ami nagyszerű ajándékötlet lehet, ha valakinek élményt ajándékoznál. Az ajándékutalvány digitálisan illetve postai úton is kérheted. Mint a fotózásnál így az ajándékutalvány is kiválaszthatod, hogy milyen fajta fotózást szeretnél ajándékba adni. Van alap, exkluzív, VIP illetve MIX csomag is. Hogy melyik mit tartalmaz pontosan és mennyi képet kapsz értük cserébe, azt a honlapon megtalálod. Általában a csomagok közötti különbség a retusált képek mennyiségében szokott megmutatkozni, illetve a magasabb szintű csomagokban már ajándék fotózást is kaphatsz illetve a stúdió bérleti díja benne van az árban.

De ha biztosra szeretnél menni és olyan fotóst felkérni az esküvődre, akiben teljes mértékben megbízhatsz, hogy a lehető legjobb képeket fogja készíteni, akkor válaszd Szoboszlai Krisztit! Vele szerintem nem nyúlhatsz mellé.