A legjobb natúrkozmetikum megtalálása nem lehetetlen

Egészen fiatal kislány koromtól kezdve nagyon fontos volt számomra a szépségápolás. Különböző okoknál fogva nagyon nem volt szép a bőröm, ami főleg az arcomon ütközött ki minden létező, lehetséges bőrhiba formájában, ami zavarhat egy kisgyereket és ami miatt lehet csúfolni. Én sem voltam kivétel, sajnos elég komoly problémákat okozott az önértékelésemben és idejekorán rászoktam a koromhoz képest túl sok sminkre, mert semmilyen szer nem segített. Igyekeztünk megtalálni a legjobb natúrkozmetikumokat már akkor is, mert leszoktatni a titokban sminkelésről nem lehetett, így a családom azt mondta, hogy akkor legalább természetes kencéket tegyek a bőrömre – viszont ezek jellemzően nem érték el a kívánt hatást, bármilyen árkategóriákból is válogattunk, így sajnos többnyire maradtak a szintetikus, összevetőikben nem túl biztató termékek, de sajnos nem volt mit tenni – csak így lehetett leállítani a csúfolódókat és kicsit szinten tartani megtépázott önbecsülésemet, ha már javítani nem sikerült rajta. Sokáig úgy éreztem, hogy a helyzet nem fog javulni – ami így is lehetett volna, mígnem összeismerkedtem egy lánnyal, akivel később legjobb barátnők lettünk. Ő volt Kitti.

Mint kiderült, Kitti annak idejét kicsit hasonló cipőben járt mint én, és azon szerencsések közé tartozott, akik megtalálták a legjobb terméket. Kitti elmondta, hogy számára a legjobb natúrkozmetikum család a Herbiovit webáruház termékei lettek és fényévekkel jobb a bőre állapota, mióta ezeket a termékeket használja – ő is ajánlás útján talált rá a webáruházra és ugyan némileg hitetlenkedett, úgy döntött, nincs mit vesztenie és kipróbálja. Elmesélte, hogy ezt a döntését azóta is áldja, mert az arcbőre állapota fényévekkel jobb lett és már nem szégyenkezik miatta folyamatosa, sőt a sminkelést is le tudta csökkenteni. Természetesen felkeltette a figyelmemet: annyi, már-már horribilis összegeket költöttünk életem során a “legjobb” natúrkozmetikumokra, hogy úgy éreztem, már nekem sincs mit vesztenem ezzel az egy, de most már tényleg utolsó próbálkozással.

Kittivel együtt, amíg nála voltam, rögtön fel is kerestük a Herbiovit honlapját: néhány terméket neki is után kellett rendelnie, így egy úttal nekem is meg tudta mutatni a különböző termékeket és magát a weboldalt. Közben elmondta, hogy sajnos nem mind arany, ami fénylik, azaz nagyon sok natúrkozmetikumként hirdetett terméknek köze nincs a “natúrsághoz”. Merthogy ahhoz, hogy valami natúrkozmetikum legyen, az összetevői közül legalább 90 %-nak természetes eredetűnek kell, hogy legyen, aminek nem tud túl sok márka megfelelni. Ami sajnos megbonyolítja a dolgot, az az, hogy ez nincs igazán szabályozva és szinte bármikor rá lehet írni a termékekre ezt a kifejezést. A legjobb az, ha rajta van a hitelesítő szervezet neve, amely kimondta róla, hogy natúrkozmetikum: ez a Herbiovit termékek esetén a Naturix. Ez azért fontos, mert ezáltal utána lehet nézni, hogy az adott szervezet milyen feltételeket támaszt, tehát mi az a minimum, aminek a termékeket meg kellett feleltetni – és ez bizonyítja, hogy nem csupán egy hangzatos marketingelemként használták a kifejezést, ami által drágábban el lehet adni a dolgokat.

Végül beadtam a derekamat Kittinek és hagytam, hogy segítsen kiválasztani azokat a szerinte legjobb natúrkozmetikumokat a Herbiovit oldaláról, amelyek segíthetnek. Nem sokkal később már a kezemben tarthattam a megrendelésemet, és szintén nem sokra rá már én is tapasztalhattam, hogy milyen kiváló termékekhez sikerült hozzájutni: az arcom elképesztően pozitív változáson ment keresztül, jóformán alig ismertem magamra! A termékeket azóta is boldogan ajánlom bárkinek, nem kérdés, hogy én is törzsvásárlóvá váltam.

legjobb natúrkozmetikum