Még a szépségszalonban is lehet hallani az Acélpartnerről

A szépségszalonban üldögéltem, vártam, hogy sorra kerüljek hajfestésre, amikor meghallottam, hogy a szomszéd kanapén miről beszélgetnek. Először elcsodálkoztam, hogy valóban két hölgyet hallok? Aztán az volt meglepő, kissé talán mókás is, hogy éppen egy szépségszalonban hall az ember ilyen témáról. Na de milyen témáról is beszélgettek mellettem?

Az egyik hölgy egy Acélpartner nevű Kft-t dicsért éppen, mert a minap férje cégénél – ahol éppen nagy felújítások folynak – alkalmazták az Acélpartner szolgáltatását, pontosabban a lángvágást. hirtelen én azt sem tudtam ez mit jelent, gondoltam, hogy valamilyen nagyobb építőelemet kellett elvágni. A hölgy viszont nagyon szépen kifejtette, ami miatt szintén meg voltam lepődve.

Elmondta, hogy általános rendeltetésű szerkezeti acélokat és enyhén ötvözött acélokat vágnak. Van a cégnek 3 különféle méretű lángvágó gépe is, amellyel profi munkát tudnak végezni, szép vágási felületet hagyni. A felületeket pedig minden esetben megtisztítják. A cég nem csak lángvágó gépekkel dolgozik, hanem több egyéb szolgáltatásuk is van. Olyanok, mint a plazmavágás, a felülettisztítás és az élletörés. Ezeken kívül még foglalkoznak acélszerkezetek gyártásával, építőipari kivitelezéssel és több munkagéppel is rendelkeznek.

Azt is elmesélte kíváncsi beszélgetőpartnerének, akinek éppen a körmeit lakkozták, hogy a cég árusít is alapanyagokat, pontosabban melegen hengerelt lemezeket. Van nekik raktáron ötvözetlen, durva lemezük, finomszemcsés durva lemezük, növelt folyáshatárú és kopásálló durva lemezük, valamint nemesíthető és betétben edzhető durva lemezük is.

Még elmondta, hogy pozitívnak tartották, hogy van lehetőség késleltetve, hitelben fizetni, mivel a cég által végzett munkálatok igencsak nagy volumenűek. Valóban a felét sem értettem annak, amiről a lányok beszéltek, de hallgattam tovább, amíg vártam, mert érdekes volt.