Ne csak a szépségünkre, az autónkra is figyeljünk!

Napjainkban valahogy nagyon eltolódott a mérce a szépségápolás irányába, illetve a külső helyeződött nagyon sok minden elé. Csomóan egészen komoly önképzavarba képesek hajszolni magukat, csak hogy meglegyen a napi like-adag, és ennek érdekében bármit képesek bevetni. És nem csak nőkkel van így, férfiak is szép számmal vannak, akik többet törődnek a külsejükkel, mint bármi mással. No, azért ez nem mindenkire igaz, hiszen így is többségben vannak, akik normális értékrend szerint élik az életüket, és akkor sem dől össze a kis világuk, ha valami olyasmivel találkoznak, amire nincs befolyásuk. Én például nő létemre az autómat is képes vagyok saját kezűleg karbantartani egy bizonyos pontig, amit sokan nem néznének ki belőlem. Ám van az a helyzet, amikor már egy nálam gyakorlottabb sem képes otthoni körülmények között mit kezdeni, és ilyenkor jön jól, ha ismerünk a közösségi oldalakon kívül olyan weboldalakat is, mint a MetaAutoszerviz.hu! Igen, most a kedvenc autószerelőimről lesz szó, akikre bármikor rábíznám a járművemet!

Ha az ember egy viszonylag régi használt autót vesz, jobb ha felkészül rá, hogy lesznek vele gondok. Nem ismerheted az összes előző tulajdonost, nem tudhatod, hogy ki mit hanyagolt el, és most nem csak arról van szó, hogy ne legyen tiszta rozsda meg olajmocsok a motortér, ne rohadjon a karosszéria. Vannak olyan rejtett hibák is, amik az elhanyagoltságból adódnak, illetve abból, hogy szakszerviz helyett otthon igyekszünk megoldani, amit lehet. Egy olajcserét én is simán megcsinálok, vagy megtisztítom a gyújtógyertyát, kitisztítom a szellőzőt, és ilyesmi. De amikor a hengerekkel vagy a kuplunggal van gond, az azért azt hiszem sokunkon túlmutat. És ilyenkor jön jól a segítség egy elérhető, gyorsan dolgozó és megfizethető márkafüggetlen szakszerviz, azaz a MetaAutoszerviz.hu képében! Ha hozzájuk adod a kocsidat, akár valamilyen speciális problémával, akár csak egy generál szervizre, biztos lehetsz benne, hogy meg tudják csinálni, és nem fog inged-gatyád rámenni.

Egy fórumon ajánlották többen is a MetaAutoszerviz.hu oldalát, mint olyat, ahonnan nem távozik csalódottan az ember. Abban az időben az öregedő autómra egyre több volt a panasz: néha nehezen lehetett ráadni a gyújtást, előfordult az is, hogy az ablaktörlő magától elindult, mikor indexelni próbáltam volna, és a fékbetétek is kezdtek csere éretté válni. Ezek mind-mind olyan feladatok, amik szakmai felkészültséget és tágas, felszerelt műhelyet igényelnek, tehát eszembe sem jutna a garázsban nekiállni, még akkor sem, ha meg tudnám csinálni. Így hát úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt a MetaAutoszerviz.hu csapatának, veszteni valóm nincs, és amúgy is, ritka az olyan őszinte és becsületes autószerviz, ahol ilyen részletes és olvasmányos leírások mellett az árak is fel vannak tüntetve. Előre fel tudtam rá készülni, hogy mekkora vagyont kell majd a kis szappantartómra áldoznom. Tudjátok, van az a pont, ami után már nem érdemes egy használt kocsival foglalkozni, de ha egyszer az ember annyira megszereti…

Végül megbeszéltem a MetaAutoszerviz.hu munkatársaival, hogy mikorra vihetem hozzájuk a kocsimat. Megnézték, és megállapították, hogy bizony, van némi elektronikai hibája, a gyújtás is ezért vacakol néha, és tényleg cserélni kellene a fékbetéteket. Volt bennem némi félsz, hiszen hozzájuk még sosem vittem, de gondoltam, hogy ha nem próbálom ki őket, akkor sosem tudom meg. Végül pár napnyi kényszerű tömegközlekedés után végre értesítettek, hogy kész az autóm, mehetek érte. Nagyon boldog voltam, nem is számítottam rá, hogy a megbeszélt időre kész lesz. Ám így nagyon kellemesen csalódtam. A végeredmény is nagyon korrekt lett, kitűnően fut a jármű azóta is. A fékek abbahagyták a csikorgást, és végre én döntöm el, hogy kanyarodáskor jelezni szeretnék-e, vagy szélvédőt tisztítani. És nem kellett egy vagyont otthagynom, csak annyit kértek a munkálatokért, amennyi az oldalon szerepel. Nem volt hamukázás, hogy még ezt-meg azt találtuk és megcsináltuk. Megbízás és teljesítés. Ahogyan annak működnie kell.

Ha más is keres egy megbízható autójavítót Budapesten, akár személygépjármű, akár kisteherautó ügyében, akkor a MetaAutoszerviz.hu mindenképpen megfontolandó! De győződjetek meg róla magatok is, látogassatok el az oldalukra, és megtapasztaljátok, hogy mennyire korrektek és szakszerűek. Én biztos, hogy egy darabig sehova máshova nem fogom vinni a kocsimat, de az is lehet, hogy soha többé. Majd eldől. Mindenesetre megnyugtató tudni, hogy van egy megfizethető szerviz, ahová szinte bármilyen autó-gonddal lehet fordulni. Legyen szó akár olajcseréről, futómű beállításról, elektronikai gondokról, alkatrész cseréről, fékjavításról, fényszóróról vagy bármi egyébről, a MetaAutoszerviz.hu szakemberei gyorsan és hatékonyan hárítják el a bajt.