Testünk ápolása nagyon fontos

A beauty fiókomat az elmúlt években ki kellett bővíteni több fiókra. Ugyanis míg korábban a sminkeket gondolták újra a kisebb-nagyobb márkák, kezdve a színes tusok, ceruzák és paletták újbóli népszerűségével, addigra az elmúlt időkben már inkább a bőrápolás fontossága van porondon. Ez pedig azt is jelenti, hogy a különféle szérumok, krémek egészen elterjedtek, és ember legyen a talpán persze, aki kiigazodik ebben a nagy kínálatban. Az biztos, hogy nem kenek egyszerre 100 dolgot az arcomra, hanem évszakról évszakra építek be vagy hagyok el dolgokat a bőrápolási rutinomat illetően, ha pedig valami speciális, addig nem megszokott kihívással, bőrproblémával találom szembe magam, akkor természetesen azt priorizálom. A hormonháztartásom felborulásával például a korábbi rutinomat is újra kellett gondolnom, mert bár addig nagyon jól működött, ezt a fokú zsírosodást és pattanásosodást már nem tudta kezelni. Amióta megtaláltam a megfelelő anyagokat erre a problémára, azóta ég és föld a különbség, de azért a szérumok és krémek mellett nem szabad elfelejtenünk a táplálkozás, folyadékfogyasztás szerepét is a bőrképünkben. Na és persze a test- és hajápolásról sem feledkezhetünk meg, a másik ugyanis, ami a hormonproblémáknak látta kárát, az a korábbi dús hajkoronám… Töredéke az a hajmennyiség az egykorinak, amivel most szembesülök a tükörbe nézve nap mint nap, de már erre is találtam megoldást, ami remélem, hogy tényleg működni fog… A rozmaringos szérum és víz sokak szerint csodaszer, és utóbbi előnye, hogy otthon is könnyen elkészíthető. A másik, amivel még egyelőre csak ismerkedem, az nem más, mint az olajozás. Mivel ezzel még ismerősöknek sincs tapasztalata, nem mernék belevágni, előbb próbálok minél több infót összegyűjteni a dologról. Meg alapvetően mindig úgy vagyok vele, hogy érdemes szakértő véleményét kikérni ezekről, nem ajánlott mindig az ismerősöknek vagy a reklámoknak, tartalomgyártóknak hinni, sőt.

Tapasztalatból most mégis egy gyógytornával kapcsolatos, pontosabban porckorongsérv kezelése által szerzett élményeken alapuló ajánlásban lesz most részetek. Egyszerűen annyira megváltoztatta az életemet mindaz, amiben a Therapy4U segítségével részesültem, hogy úgy voltam vele, mindenképp szeretnék mesélni kicsit a tapasztalataimról itt, az oldalon. És persze a porckorongsérv kezelése egyáltalán nem játék, komoly szakértelmet igényel, ami maximálisan megvan a gyógytornászban, akinek a kezei közé kerültem. De annyit elmondhatok, hogy a Therapy4U csapata egytől egyig profikból áll, erről volt szerencsém meggyőződni a hónapok során. És hát mi más a legfontosabb egy gyógytornász esetén, mint a hozzáértés, a folytonos képződés? Azért még egy nagyon jelentős aspektusa van a dolognak szerintem, az pedig az emberi része. Itt ilyen téren sem lehet panasz, ilyen kedvességet és türelmet nem sok helyen tapasztaltam korábban, mint a Therapy4U-nál. Márpedig ha az egészségünkről van szó, sokat nyom a latba, hogy biztonságban érezzük-e magunkat, hiszünk a szakember tanácsaiban és a saját felépülésünkben. Azt hiszem, ez a közös munka alapja, mármint a hatékony közös munkáé. Persze van olyan is, amit én magam is tapasztaltam, amikor valami nem megy olyan könnyen: sokkal fájdalmasabb, mint gondoltuk, vagy éppen az aktuális élethelyzet, és állapot is kihat a dolgokra. Ilyenkor sem volt semmi baj a Therapy4U falai között, mindig az adott helyzetből hoztuk ki a legjobbat, és a gyógytornász törekedett arra, hogy mindig haladjak előre, mikor kisebb, mikor nagyobb lépésben, óvatosan, biztonságosan.

Ha egyébként valaki a saját szemével szeretne meggyőződni arról, milyen szuper a Therapy4U, akkor mindezt megteheti a weboldalukon, a therapy4u.hu címre kattintva. Mivel a porckorongsérv kezelése, amire nekem szükségem volt, csak egy lehetőség az általuk kínált sokból, ezért minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy szakértelmük a leggyakrabban előforduló problémákra és kihívásokra kiterjed. Legyen az akár egy sérülés vagy egy életmódból fakadó panasz, biztosan meglesz csapatukban az a szakember, aki a kellő tapasztalattal és tudással rendelkezik az adott területen, azaz mondhatni, hogy szakértője az adott témának. Így szimpátia alapján és problémaspecifikusan is érdemes nézelődni az oldalon, amikor ahhoz a menüponthoz érünk, ahol kicsit jobban megismerhetjük a gyógytornászokat. Itt mindenképpen érdemes egy kis időt eltölteni, persze azért azzal is számoljunk, hogy lehet, épp valaki már nem tud úgy új klienst fogadni, de igyekeznek mindenre megoldást találni. Szóval a weboldalon bőven akad hasznos információ, akár hitvallásukat, a Back 2 Balance koncepciót is részletesebben megismerhetjük. Ennek ugyanis az a lényege, hogy megtanuljuk, miért keletkezik a fájdalom, hogyan tudjuk azt megszüntetni, és hosszabb távon is egy olyan kulcsot kapunk a kezünkbe, amelynek segítségével fájdalomtól mentesen élhetjük a mindennapjainkat. Mindez pedig azt jelenti, hogy olyan tudás kerül a birtokunkba, amellyel egy idő után önállóan is elboldogulunk. Állítom, hogy egészen megváltozott a testemmel való viszonyom pozitív irányba, miután sok összefüggést megértettem, amit korábban senki nem magyarázott el nekem ilyen türelemmel, és amikor jöttek a jó eredmények és a javulás, mindig csak még nagyobb kedvet kaptam és kitartóbb lettem. Már semmire nem cserélném le ezt a jó közérzetet és azt, hogy visszakaptam a mozgás szabadságát – a mentális egészségemre is nagyon jó hatással volt és van a mozgás. A Therapy4U szakértőinek köszönhetően egy olyan útra léptem rá, amellyel most már magabiztosan és komfortosan tudom élni a napjaimat, ez pedig mindennél többet jelent számomra.

porckorongsérv kezelése

Bátran álljunk tehát ahhoz a kérdéshez, hogy ha budapestiek vagy környékbeliek vagyunk, érdemes-e felkeresni a Therapy4U csapatát. Az én válaszom erre egy egyértelmű IGEN, de biztos vagyok benne, hogy az eddig leírtak és a weboldalon található információk alapján másoknak is ez lesz a véleménye. Ha pedig az árak miatt aggódnánk, nem érdemes: a Therapy4U ugyanis nem csupán a környéken, hanem országosan is kifejezetten baráti árakon működik, ráadásul a költségekkel könnyen tudunk előre kalkulálni, miután a weboldalon megtekintettük őket. Így senkit nem fog meglepetés érni, az állapotfelméréstől kezdve a különböző kezelésekig minden összeget megtalálunk feltüntetve. Ha ezek után még bármi kérdés maradt, akkor irány a therapy4u.hu oldal, vagy egyből kérdezzünk is bátran a megadott elérhetőségeik valamelyikén. Csak ismételni tudom magam, hogy tegyünk az egészségünkért és ne adjuk fel – bármilyen reménytelennek is tűnhet a helyzetünk, a Therapy4U segít!