Szépségápolási termékek az 50százalék.com webshopban!

Két dolgot tartok nagyon fontosnak az életemben: a bőröm szépségét és a pénztárcám épségét. Sajnos nagyon gyakran ez a kettő nem jár együtt, mert olyan drágák ezek a szépségápolási termékek, hogy az összes pénzem elmegy mindig rájuk. Szerencsére nem olyan régen rábukkantam egy szuper webshopra, ahol nagyon olcsón lehet beszerezni a máshol aranyáron kapható kütyüket és még csak nem is kell keresgélni az akciókat. Készen állsz arra, hogy megismerd az 50százalék.com-ot?

50százalék.com
Teli pénztárca = Zero idegesség = Zero ránc

Hol is kezdjem, talán a legelején. Nagyon szerettem volna venni magamnak egy arcszaunát, de mindenhol olyan drágán találtam, hogy mindig elment tőle a kedvem. Egy nap azonban szembetalálkoztam az 50százalék.com webshoppal, és minden új értelmet nyert számomra. 10%-os engedménnyel tudtam megvenni azt az arcszaunát, ami sokkal drágább volt máshol – de még akció nélkül is többe került a többi oldalon. Itt kezdtem el gondolkodni, hogy mi van, ha ez más termékre is jellemző? Mi van, ha megtaláltam az életem boltját? Mi van, ha mostantól mindent be tudok szerezni egy helyről anélkül, hogy hasonlítgatnom kellene az árakat?

Arctisztító gépek, arcápolási eszközök, borotvák, epilátorok, gyantázó eszközök, hajformázó termékek, körömápolási kellékek – és ez a lista közel sem ér itt véget. A sminkek terén lehet kapni műszempillát, sminktermékeket és sminkelő eszközöket is. Ezzel a webshoppal a drogériába intézett köröket is meg lehet spórolni – ki az, aki nem az 50százalék.com-ot választaná?

Szemöldök trimmelőket, szempilla göndörítőket és sminktükröket is találhatunk a választékban. A LED világítós sminktükrömet is itt vettem ötezer forintért, és még ma is áldom az oldalt a szuper vásárlásért, mert ezt a tükröt egy másik üzletben az ár duplájáért láttam, pedig még annyiért is megérte volna. Így viszont ötezer forintot spóroltam egy tükrön, ami nem mindegy, hiszen így a maradék pénzből még tudtam venni egy nagyon szuper szempilla göndörítő és szemöldökformázó szettet, ami ráadásul réz színű.

Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt, és nem csak az akciók miatt. A kiszállítás is szuper gyors – 3 munkanap alatt megkapjuk a megrendelt termékeket. Ezen felül a regisztrált felhasználók egy bizonyos összeg elérése után ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba. Sőt, hogy még halmozzuk az élvezeteket: az új regisztrálók plusz kedvezményt is kapnak a rendelésük után!

Megjött már a kedved, hogy ellátogass az 50százalék.com webshopra? Iratkozz fel a hírlevelükre is, hogy ne maradj le a hetente frissülő készlet folyamatos akcióiról!