Nem csak tökéletes sminkben lehetünk nőiesek munka közben

Az amerikai filmekben már megszokhattuk, hogy a legtöbb nő a munkahelyeken húsz centis tűsarkúban szaladgál, tökéletes frizurával és profi sminkben, miközben ügyeket intéz a főnökének, életformákon kísérletezik egy biológiai laborban, szülőkkel konzultál az iskolában, vagy éppen asszisztál egy rakéta kilövésénél. Olyat azonban ritkán látunk a film vásznon, hogy egy nő tetőtől talpig meszesen vagy festékesen overállban, védősisakkal a fején mászkál egy építkezésen, ablakot mos egy felhőkarcolón, vagy esetleg egy vízhatlan esőköpenyben, kócos, nedves hajjal küzd a férfiakkal együtt egy városi csőtörésnél. Pedig a való életben ilyen is előfordul, és szerintem ez semmivel se kevésbé nőies mint a kis kosztümben, tökéletes sminkben rohangálás.

Ha te is abba a kategóriába tartozol, akiknek a munka nem a kifutóra illő megjelenésről szól, olyan munkát végzel amely bizony kosszal, vagy veszélyes anyagokkal való érintkezésről jár, de szeretnéd mindezt biztonságosan és szakszerűen csinálni, akkor irány a https://www.lumaxpro.hu, a Lumax Pro webáruház oldala! A Lumax Pro egy 2004 -ben alakult kereskedelmi cég, amely első sorban a Karlowsky, a Jobman, a Shoes for Crews, a Honeywell, az Uvex, és a Giblor’s formaruháit, csúszásbiztos cipőit, munkaruháit, illetve munkavédelmi felszereléseit forgalmazza. A Giblor’s és a Shoes for Crews egyaránt vendéglátóipari, szállodai és éttermi személyzet formaruháit tervezi és gyártja magas minőségben. A Shoes for Crews csúszásgátló cipőiről, amelyeket a cég 2012 óta forgalmaz, – ráadásul a piacon egyedüliként, – részletesebben is tájékozódhatunk a https://www.lumaxpro.hu oldal munkavédelmi blogján. A Lumax Pro-nak a célja, hogy szinte bármilyen szakmában dolgozó számára biztosítson megfelelő védelmet nyújtó öltözéket, illetve formaruhát.

A kínálatban találhatunk láthatósági mellényeket, vízálló öltözéket, felszerelést zuhanásveszélyes helyeken dolgozóknak, légzésvédelmi maszkokat, egészségügyi köpenyt, élelmiszeripari védőruhát, ingeket, overállokat, és természetesen vendéglátói formaruhákat, sok más egyéb mellett.

Tehát bármilyen munkaruhát is keresünk érdemes megnézni a cég budapesti üzletében, vagy pedig a webáruházban, ahonnan mindezeket házhoz is rendelhetjük. Akár a kártyás vagy a készpénzes fizetést részesítjük előnyben, mindkettőre lehetőségünk van, attól függően, hogy előre utalással fizetünk, vagy pedig utánvétkor. A csomagunk érkezési ideje 2 napról 2 hétig terjedhet, de általában ha van készleten az adott termékekből csak pár napot vesz igénybe a szállítás. Ha probléma merülne fel, vagy kérdésünk van, az ügyfélszolgálatot elérjük az oldalon megadott e-mail címen, és a termékek raktárba érkezéséről is tájékozódhatunk.

Ha az online rendelést választjuk, tudni kell, hogy a cég csak ötezer forint feletti értékben történő vásárláskor vállal házhoz szállítást, ám ha nagyobb összegért rendelünk, még kedvezményeket is kaphatunk a végösszegből, akár még 15% -al is fizethetünk kevesebbet. A szállítás költsége a csomag súlyának függvénye, de erről a cég pontos tájékoztatást nyújt a https://www.lumaxpro.hu oldalon.