A motorgumikról beszélgettünk a férjem barátjával

A múltkor írtam nektek arról, hogy a férfiak mindig csak az autóikra gondolnak, és ez alól a férjem sem kivétel. Ezt itt tudjátok elolvasni: https://attractivcenter.hu/ferfiak-mindig-csak-az-autoikra-gondolnak/.

Nem tudom, mi ez a férfiaknál, de szinte mindegyikük rá van kattanva valami járműre. Ez teljesen más, mint nálunk, nőknél. Én például a sminkekre, a testápolásra, divatra vagyok ráfüggve, de mégsem untatom ilyesmivel a férjemet és a barátait, de amikor velük találkozom, mindig az autók és a motorok a téma.

A férjem egyik barátja jött át hozzánk vacsorára,és mivel a férjem nemrég vett egy motort, már meg is volt a közös téma.

Most mindketten motoroznak, és egész vacsora alatt erről beszéltek. Szó volt például arról is, hogy mennyire jó motorgumi webáruházat találtak.

Ez az áruház nem más, mint a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire, ahol nagyon sok motorgumi kapható. Ezt részletesen meg is beszélték vacsora alatt.

Mivel a férjem nem használ közösségi oldalakat, a barátja nekem küldte el a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire oldalt, hogy majd otthon nézzük meg. Itt ugyanis tényleg rengeteg gumit lehet kapni, vannak állandó akciók, és országosan szállítanak.

Itt lehet kapni például Continental márkájú gumikat, amik az egyik legjobbak a piacon. Megtudtam, hogy érdemes mindig figyelni, milyen márkát vesz az ember, hiszen ahogy egy alapozónál is, a motorok gumiabroncsánál is sok az eltérés az egyes márkák termékei között

A Continental, úgy hallottam, hogy nagyon tartós, jó anyagokból készült, jó a tapadása, ezért egészen biztonságos választás.

Ezen az oldalon pedig vannak olyan Continental gumik, amik szerepelnek is a páros akcióban.

A férjem a vacsora után teljesen be volt sózva, amint elment a barátja, végig kellett vele néznem az oldalt, hogy tudjon egy szett új gumit rendelni. A keresőben beállította, hogy mekkora gumiabroncsra van szüksége, hogy városi használatra kell neki, és a márkát is beállította.

Ő tényleg ért ehhez,úgyhogy a leírások és adatok alapján hamar sikerült megtalálnia azt a gumit ami a motorjához a legjobb lehet. Mivel sajnos dél már bőven elmúlt, nem másnap, hanem a következő napon érkeztek meg az abroncsok.

Itt úgy van egyébként, hogyha délig megrendeli az ember, akkor másnap meg is érkezik, ha utána, akkor pedig egy nappal később.

Nagyon jó kis abroncsokat sikerült innen vásárolnia. Megbízható ez az oldal, azt mondta, hogy máskor is biztos, hogy innen fog rendelni, mert nagyon jó áron vannak az abroncsok, és elég jó minőségű termékeket árulnak.

Szóval, ha bárkinek esetleg motorkerék abroncsra lenne szüksége, akkor innen beszerezheti a megfelelőt: Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire.