A sminkbeszerzés maradt, de sok más változott

Amióta megismerkedtem egy motoros nővel (és később kiderült, hogy a férje is az), végre van akikkel motoros témákban beszélgessek és akikkel motorozzak. Azt hiszem ez a motiváció hiányzott az életemből, hogy komolyan vegyem a motorozást. Mindezt a feleségemnek köszönhetem, akinek mindig el kell hoznom a sminkes rendeléseit. Neki ugyanis a sminkelés a hobbija. De képzeljétek, együtt raktuk le a motoros jogsit. Mármint én kategóriát váltottam az A1-ről az A2-re, ő meg egyből az A2-vel kezdte, mert eldöntötte, hogy szeretne motorozni velünk. Tudom, hogy egyből A2-vel nem tanácsos kezdeni, mert hiába szerzi meg a jogsit az ember, de még nincs elég tapasztalata, de én azért elég sokat tanítottam a feleségemet a motoromon, a tanfolyamon kívül is. Amikor pedig sikeresen megszereztük mindketten a friss jogsinkat, megünnepeltük az alkalmat és vásároltunk két, a jogsinkhoz illő motorbiciklit. Felszerelésre természetesen elfelejtettünk rendesen félrerakni, de végül ez sem okozott gondot, mert mindenféle információnkat a motoros jogosítvány kategóriák ügyében egy olyan weboldalról szereztünk, ahol a hírlevélre feliratkozásért cserébe kuponokat adtak a friss jogsisoknak. Lehet, hogy úgy hangzik, mint bármilyen más kedvezmény: becsapósan, de ez nem volt az! Először is tényleg oltári nagy kedvezményekről van szó. Másodszor nem csak motoros öltözet márkáról van szó, hanem többről. Talán abba köthetnének bele, akik igazán kötekedni akarnak, hogy csak a Shox Motoros Áruházban vásárolható le, de: itt nagyon jó választék van, tulajdonképpen ez Magyarország egyetlen és igazán jó motoros áruház lánca. Azt elfogadom hogy helyenként előfordul jó motoros üzlet, de áruházlánc formájában csak ez működik. Van boltjuk Budapesten, Miskolcon, Székesfehérváron, Szegeden, Kecskeméten és Pécset, és mindenhol ugyanolyan minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal vannak jelen. Tudom, mert azóta utazgatunk össze vissza az országban, és volt hogy hirtelen kellett vásárolnunk ezt vagy azt.

Az említett weboldalt egyébként azóta is folyamatosan követem, hiszen a házaspáron kívül, akik barátaink lettek, az ezen a weboldalon lévő blog az egyik fontos forrásom, ami a motoros életét érinti. Amúgy is minden a négyen tervezzük megszerezni az A jogsit jövőre, úgyhogy jó tisztában lenni a folyamatosan változó szabályokkal és törvényekkel. És habár most már elég sok jó motoros cuccunk van, de jövő, ha megszerezzük a jogsiinkat, újra aktuális lesz a kuponkedvezmény. A feleségem lesz a legboldogabb. Újabban nem csak sminkel, hanem motoros összeállításokat talál ki. Van amit abból szedd össze, amink otthon van a szekrényben, de folyamatosan nézni a Shox webshopján az új termékeket és ábrándozik, hogy melyik dzseki milyen sminkkel működne a legjobban együtt.

Ami engem illett, én nem az öltözködés és a menőség miatt szeretek motorozni. Engem teljesen felszabadít az érzés, amikor a motoron száguldom és csak hagyom, hogy suhanjon el mellettem az élet minden bújával és bajával. Ha pedig sikerül megszerezni a legmagasabb kategóriája jogosítványt, akkor vehetünk magunknak olyan motorokat, amikkel hatalmas, több országot körbeölelő túrákra mehetünk. Ahhoz pedig tényleg komoly öltözék is kell, hidegre, esőre, mindenre felkészülve. És kuponokkal mindez olcsóbb.