Cukrászdát könnyebb nyitni, mint kozmetikát

A húgom sem ment egyetemre, pont úgy, ahogyan én sem. Ő a szépségiparban találta meg a számítását, és kozmetikát szeretett volna nyitni. Hát, nem volt könnyű dolgunk megtalálni neki a megfelelő eszközöket, rengeteget kellett vadászni rájuk.
Sokszor kívántam azt a folyamat közben, hogy bárcsak lenne egy olyan kiváló oldal a kozmetikusok számára is, mint nekünk, cukrászoknak az https://rdealer.hu/!

https://rdealer.hu/

Az https://rdealer.hu/ egy olyan webáruház, ahol kis- és nagyipari konyhagépeket lehet vásárolni. A webshop különlegessége, hogy itt szó szerint minden eszköz egy helyen megtalálható azok közül, amelyekre szüksége lehet egy vendéglátóipari vállalkozásnak. A cukrászdák mellett éttermek, bárok, kávézók is tudnak innen rendelni.

Az https://rdealer.hu/-n egyaránt vásárolhatunk használt és újonnan beszerzett eszközöket is. Remek ötlet, hogy mindkét féle gép megtalálható a kínálatban, hiszen így tényleg mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő darabot.

A cég egyik különlegessége, hogy a szokásos 1 év helyett ők 2 év garanciát adnak a készülékekre. Ez egyedülálló a piacon, így érdemes ezt kihasználni.
A másik ilyen egyedi szolgáltatás, hogy náluk lehet kérni a gépek karbantartását, szerelését is, amennyiben náluk vásárolt termékről van szó.
Ez nagy szó, ugyanis nagyon kevés helyen biztosítanak ilyen szolgáltatást, ha pedig nincs, nehéz helyzetben vagyunk. Nem könnyű manapság megfelelő szakembert találni, aki képes megszerelni ezeket a készülékeket, ha pedig mégis találunk, akkor biztosan arany áron fogja elvégezni a munkát.

Nekem óriási szerencsém volt az https://rdealer.hu/-val, ugyanis tényleg kifogástalan mind a szolgáltatás, melyet nyújtanak, mint pedig a termékek minősége.
Sajnálom, hogy a húgomnak nehezebb dolga van. Bízom benne, hogy egyszer megtaláljuk neki is a kozmetikusok https://rdealer.hu/-ját.