Csacsogás, szépülés és egy Samsung szerviz

Ritkán járok szépségszalonokba, hiszen általában sajnos annyira sűrűek a napjaim, hogy már nincsen hova beilleszteni, de azért pár havonta egyszer rászánom az időt, hogy mégiscsak eljussak a kedvenc fodrászomhoz és kicsit szépüljek, csacsogjak, illetve meditáljak a székében ücsörögve, amíg ő helyre igazítja a kócot a fejem tetején. Igyekszem ilyenkor teljesen ellazulni, de azért egy kis beszélgetésre mindig kapható vagyok. Hát melyik nő társam ne lenne az? Elég sok témát szoktunk ilyenkor érinteni, hiszen amúgy sem sokszor megyek, és két alkalom között sok idő eltelik általában. Ezek mellett ráadásul ilyenkor több órát ott töltök, amíg ez a kis szépségápolás tart.

A legutóbbi ilyen kis alkalom után szokásosan kérdezte a férjem, hogy mi volt az aznapi pletyka tárgya. Ezen a ponton megemlíteném, hogy szerintem a férfiak pont ugyanúgy szeretnek pletykálni, mint a nők. Nagy meglepetésére azt a választ kapta, hogy egy Samsung szerviz. Most nyugodtan képzeljétek el, ahogy kikerekedett a szeme, mert bizony kikerekedett.

Persze kifejtettem neki hiszen elég furcsán nézett rám. A fodrászom pont előtte nem sokkal keresett Samsung szervizt és azt a tippet kapta, hogy forduljon az LCDFIX gyorsszervizhez, mire mondtam neki, hogy az ő honlapjukat már én is nézegettem. Egy nagyon felhasználóbarát felület, ahol szerintem, ha esetleg kérdése van, talál majd rá választ. Igazából egy márkafüggetlen szervizről beszélgetünk, ami nekem még meggyőzőbb, mivel akkor biztos sokrétű a tudásuk.

Én pont mással kapcsolatban böngésztem a weboldalon, de jót mosolyogtunk rajta, hogy még ilyen dolgokban is lehet egyezés, mint egy Samsung szerviz. Persze a férjem egyből nyaggatni kezdett, hogy akkor meséljek neki is az lcdfix.hu-ról, mivel szóba jött, hogy fóliákat is lehet tőlük rendelni, akár házhozszállítással is, vagy személyes átvétellel.

Mindenesetre a fodrászommal jól átbeszéltük, hogy milyen sokféle telefonnal foglalkozik az LCDFIX, a férjemmel pedig megtárgyaltuk, hogy melyik fóliák érdekesek a számára. Illetve akkor már szemügyre vette a telefon felvásárlást is, hiszen a felújított telefonok menü pont sem kerülte el a figyelmét. Tulajdonképpen ezzel a kis induló témával, hogy Samsung szerviz , egy egész hosszú programot adtam neki az LCDFIX weboldalán. Kicsit büszke is voltam magamra, hogy habár a gyereket nehezen foglalom le, de bezzeg a férjemet milyen könnyen. Átolvasgatta végül, hogy márkafüggetlen szervizként milyen telefonokkal foglalkoznak. Kiderültek olyan dolgok is például, hogy minden általuk javított készülékre 6 hónap garanciát vállalnak, na meg az is, hogy egyes javítási munkákra körülbelül hány órát vagy napot kell várni.

Mindenesetre nagyon érdekes volt számomra, ahogy ez az egy téma végül is elkísért az egész nap folyamán. Azt gondolhatja sok ember, hogy egy szépségápolási egységben csupa csajos téma kerül elő. Például a férfiak, a gyerekek, a divat és hasonlók. Ehhez képest a nők sokkal kreatívabbak, hiszen egy Samsung szervizről is kitűnően el tudunk beszélgetni, miközben a tincseink újra pompásak lesznek és kicsit pihentetjük magunkat az egész napos rohanásban.

Mondjuk kíváncsi lennék, hogy hány nő beszélget ebben a pillanatban is hasonló témákról, mint a Samsung szerviz vagy az LCDFIX, esetleg üvegfóliákról vagy telefon felvásárlásról. Valószínűleg jóval több, mint azt elsőre gondolnánk. Aztán ki tudja, az is lehet, hogy tévedek, bár ez igen ritkán fordul elő. Esetleg egy-egy alkalommal.