Szépségápolás helyett most babaholmik a fókuszban

Aki régóta ismer, az a megmondhatója annak, hogy már kiskamasz korom óta mennyire érdekel a szépségápolás, a bőröm egészsége és a sminkek. Előbbi és utóbbi piac is jóval kisebb volt annak idején, mint az elmúlt években, így elmondhatom, hogy közel sem voltam olyan profi ezekben, mint a mai fiatalok, akiknek rengeteg információ áll a rendelkezésére szakértőktől és nem szakértőktől egyaránt. Fogom a fejemet, ha visszagondolok az egykori sminkbakijaimra – de többségében inkább úgy fogom fel őket, mint remek, kísérletező időszakot, amikor bontogattam a szárnyaim. Manapság már mindenhonnan ömlenek ránk a tanácsok, sőt, a szabályok, amiket be kell tartanunk ahhoz, ha szeretnénk elmondani, hogy mi is tagjai vagyunk a tudatos bőrápolók csoportjának. Például a fényvédelmet és a mindennapos arctisztítást, sminklemosást én is alapdolognak tartom, ugyanakkor el tudom fogadni, ha valakinek ez nem prioritás az életében. Én szerencsés vagyok, mert viszonylag problémamentes a bőröm, a sminkek terén pedig hamar megtanultam, mi áll nekem jól és mi nem. Ahogy pedig egyre idősödöm, úgy válik egyre visszafogottabbá és kifinomultabbá az ízlésem ezen a téren is. Vagyis már nem sminkelek olyan erősen, sőt, bizony van olyan is, hogy egyáltalán nem sminkelek. Ugyanakkor hiszek abban, hogy egy leheletnyi make up az előnyös részeinket kiemelheti, a kevésbé előnyös részeinken pedig javíthat. Például a szem alatti karikáim és az áttetsző ereim elfedéséhez szuper dolognak tartom a korrektort, ahogyan a halvány színű számat is szeretem egy kis színnel hangsúlyozni. Számomra ez is az öngondoskodás része, és ez így van jól.

Mostanában azonban még sokszor ezt is elengedem, főleg, ha otthon vagyok a babával. Most ő a legfontosabb, és az, hogy mindent meg tudjak neki adni, amire csak szüksége van. Pár gyerekes barátnőm van csak, így tőlük minden hasznos tippnek, tanácsnak nagyon tudok örülni – például az Imagine Baby online áruházával is egyikőjük ismertetett meg még jóval a baba születése előtt – ugyanis nem vagyok budapesti, és nem hallottam korábban a Pozsonyi úti üzletről. Viszont így online, főleg “0-24 anya üzemmódban” azért valamennyivel könnyebb válogatni a termékeik között, úgyhogy üres perceimben bele is vetettem magam a dologba. Annyit tudtam már addigra, hogy itt kapható az a csoda rágómaki (meg sok egyéb szép és hasznos holmi), ami már olyan sok szülőnek bevált a baba fogzásra, azaz annak könnyebbé, elviselhetőbbé tételére.

Szóval igen, a rágómakiról már sokat hallottam. Például azt, hogy többféle verzióban is kapható – más méretek, más modell -, de tulajdonképpen a lényeg ugyanaz, hogy a fogzást segítse. Még korábban meg is tudtam közelről vizslatni egy rágómaki “példányt” az egyik barátnőmnél, és akkor mesélt is róla, hogy mennyire szereti a kisfia. Akkor nálunk még csak tervben volt a kislányom, de tudtam, hogy én is be fogok neki szerezni egyet. Emlékszem, már akkor is nézelődtem az oldalon, mert úgy voltam vele, hogy ha még a gyermekemnek nem is tudok vásárolni, de potenciális ajándékbeszerző oldalnak tökéletes lehet a webáruház. Persze van még egy csomó dolog a webshopon – különféle textíliák, szuper dolgok fürdetéshez, étkezéshez – de azért mégiscsak a rágómaki az egyik legnagyobb sztár! Összességében szerintem nagyon szuper, hogy már ilyen dolgok vannak a baba fogzásra. Ráadásul az oldalon belül található egy blog szekció is, ahol csomó fontos és hasznos dolgot megtudhatunk a termékekkel kapcsolatban, és egyúttal tippekhez juthatunk baba témában is. Szerintem nem csak a webáruházban érdemes nézelődni, hanem itt is, na meg a Gy. I. K. felületet sem hagynám ki a felsoroltakból, mert ott például minden infó elérhető a fizetéssel és a szállítással kapcsolatban. A rágómaki házhoz érkezik, hallottál már ennél egyszerűbb és komfortosabb megoldást?!

Szóval benneteket is biztatni tudlak csak, hogy ha baba fogzásra kerestek valami nagyon tuti kis eszközt, ami átsegíti a kicsit – és egyúttal titeket is – ezen a nehéz időszakon, akkor nagyon ajánlom a kis makikat, és persze az Imagine Baby online shopot is! Ha valami olyan ajándékot kerestek babának vagy kisgyereknek, ami minőségi, tartós és hasznos is egyszerre, amellett, hogy modern és esztétikus, akkor bátran nézzetek szét, és fedezzétek fel a rágómakin túli kínálatot is! Bízom benne, hogy sokatoknak olyan hasznos lesz ez a bejegyzés, mint amilyen anno nekem volt az info, hogy ilyen szuper, modern designba illeszkedő babacuccokat lehet kapni online. Aki nem nagy házhoz rendelős, azt megnyugtatnám, hogy az én rendelésem során minden rendben volt, és a barátnőim is csak hasonló tapasztalatokról tudtak beszámolni. Hamar összeraktam a virtuális kosaramat, utána nekem kellett eldöntenem, hogy utalni szeretnék a megadott számlaszámra, vagy inkább kártyával fizetnék. Mivel általában egyébként is a kártyámat használom, így az Imagine Baby-nél is inkább ezt a fizetési módot választottam. Utána pedig itt volt az idő, hogy kiválasszam a számomra megfelelő szállítási módot. Mivel az idő nagyobb részében érthető módon itthon vagyok, ezért a házhozszállítás mellett döntöttem. Gyorsan, még a rendelés hetén meg is érkezett a csomagom, benne a sértetlen termékekkel, amik szebbek voltak ráadásul élőben, mint a képeken – szóval minden rendben ment. Szeretettel ajánlom mindenkinek az Imagine Baby boltot, aki szeretne szuper dolgokat vásárolni saját vagy más gyermekének. Biztos vagyok benne, hogy nagy lesz majd az öröm!