Végre megnyithattam a szépségszalonomat!

Mindig is arról álmodtam, hogy egyszer majd lesz egy saját vállalkozásom, ahol azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Eredetileg szülésznőnek tanultam és sok évet ledolgoztam abban a szakmában, jelenleg is részmunkaidős beosztásban vagyok egy magánklinikán, de mellette csinálom a saját vállalkozásomat is. Fél éve nyitottam meg a kozmetikai szalonomat a belvárosban, Vácott. Még sosem voltam annyira boldog, mint aznap, mikor megkaptam a szalon kulcsait és nekiállhattam az átalakításának, berendezésének. Ebben segítségemre volt a párom, Balázs is. Teljes erőbedobással álltunk neki a munkálatoknak annak érdekében, hogy minél hamarabb kinyithasson az üzlet.

A vártnál több időt vett igénybe a “lakberendezés”, mivel különböző helyekről szereztük be az eszközöket, bútorokat, kiegészítőket. Azt hittem, hogy legnehezebben az egyedi polcok lesznek beszerezhetőek, de végül azokkal volt a legkevesebb probléma, lényegében azokat kaptuk meg a leghamarabb és még össze is szerelték nekünk, ezzel is könnyítve a dolgunkat. A Rackinglogról beszélek, akik pikk-pakk elkészítettek nekünk két fém polcot. A többi cég, akiktől beszereztünk holmikat, távolról sem voltak ilyen megbízhatóak és korrektek, mint ők.

Azt már az üzlethelyiség megvásárlásakor tudtam, hogy olyan polcokat szeretnék a kozmetikába, amik letisztultak és egyszerűen, nem ütnek el a többi tervezett berendezéstől. Az interneten nézelődve tetszettek meg a képek az egyszerű fémpolcokról, amiket más üzletekben láttam stílusosan felpakolva, elrendezve. Rögtön tudtam, hogy én is ilyeneket szeretnék majd. Mikor pedig eljutottam oda, hogy megrendeljem a polcokat, több cég is szóba jött, de a legszimpatikusabbnak a Rackinglog bizonyult. A honlapjukon talált rengeteg információ, részletes leírások alapján úgy gondoltam, ők lesznek a tökéletes választás. A polcokról megtudhattam, hogy csavarmentesek, ezáltal könnyen összeszerelhetőek és szétszedhetőek, nem kell az embernek fúrógéppel és csavarhúzóval mesterembert játszania. Balázs is úgy gondolta, ők a Rackinglog jó választás lehet, így a honlapjukon keresztül, az ajánlatkérés funkció segítségével felvettük velük a kapcsolatot. Csak pár személyes adatot kellett megadni és egy pár soros üzenetbe belefoglalni, mit szeretnék rendelni, milyen körülmények közé és ennyi volt. Nem sokkal később

Másnap reggelre már meg is jött a válasz az e-mail címemre, amit az ajánlatkérésről megadtam. A levélből kiderült, hogy a Rackinglog felmérést is tud szervezni az üzletbe, hogy lemérjék a falakat, padlót és így a legtökéletesebben odapasszoló fém polcokat kapjuk meg. Természetesen azonnal élni akartunk a lehetőséggel, így elfogadtuk, megbeszéltünk velük egy időpontot és mikor eljött a nap, vártuk, hogy megérkezzenek. Mikor megjöttek a szakemberek, gyors és alapos munkát végeztek, tájékoztattak minket, hogy mikor tudják körülbelül kiszállítani az elkészült fém polc párost és garanciát is vállaltak rájuk. Nagyon örültünk, hogy őket sikerült megtalálunk, mert aligha lett volna náluk alkalmazkodóképesebb, korrektebb cég. Közben folyamatosan berendeztük a máshonnan rendelt eszközökkel, bútorokkal a kozmetikát és mire megérkeztek a polcok, szinte minden készen állt. A megígérteknek megfelelően a polcokat kiszállító emberek összeszerelték nekünk a polcokat. Az összeszerelés ára már szerepelt az árajánlatban, szóval nem kellett ráfizetni külön. Mikor megkaptuk a végleges számlát, a garanciapapírokat, már álltak is a polcok. Már alig vártam, hogy felpakolhassam rá az eszközeimet.