Szépséges biztonságérzet

Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord a válasz mindenképpen! Hogy miért? Máris elmondom!

A szépségiparban dolgozom vállalkozóként – pontosabban manikűrösként. Nem is olyan régen a barátnőmmel megalapítottuk a saját cégünket – nekem gyerekkori álmom volt, hogy manikűrösként dolgozhassak, ő pedig mindig is kozmetikus szeretett volna lenni, így adta magát, hogy amikor a képzéseink keretein belül néhány hónappal ezelőtt találkoztunk, és egyből megtaláltuk a közös hangot, szinte azonnal közös vállalkozásba akartunk kezdeni.

Elkezdtünk hát szervezkedni, nemsokára ki is néztünk egy üzlethelyiséget, amint megvolt a bérleti szerződés, szépen berendeztük a saját szalonunkat. Szerencsésen jött ki a lépés: nem lakunk messze egymástól, így egy kis külvárosi városrészben tudtunk egy olyan helyet találni, ami mindkettőnknek közel van, illetve a környéken igény is volt már ilyen szolgáltatásra. Így hát egy panelház alsó szintjén néhány másik üzlet (egy kisbolt, egy kisebb kínai áruház, egy zöldséges és egy masszázsszalon) mellett mi is letelepedhettünk.

A cégünkhöz hozzátartozik, hogy házhoz is járunk egyes ügyfelekhez, akik erre igényt tartanak, így pedig elkerülhetetlen egy céges autó használata, ami a mi esetünkben egy kisteherautó, amiben minden felszerelésem kényelmesen elfér, és mellettem utazhat a társam is, aki kozmetikusként dolgozik a szalonban – természetesen az ő összes ehhez járó felszerelésével együtt -, fodrász kollégánkat még keressük, szeretnénk bővíteni a repertoárt, így többek között emiatt is célszerűnek gondoltuk, hogy kisteherautónk legyen.

Természetesen a céges járgány miatt szükségünk van menetlevélre, útnyilvántartásra, és minden egyéb ilyesmire, mivel nem szeretnénk a NAV-val összetűzésbe keveredni semmiképpen ez ügyben sem. Viszont, ahogyan már említettem: Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – Roadrecord!

Tehát amikor a hely bérlése, a szolgáltatásra való igény felmérése, és a szalon berendezése után eljutottunk a kocsi témához, nem volt kérdés, hogy kisteherautó kell, és az sem, hogy szükségünk lesz valakire vagy valamire, aki az ezzel kapcsolatos ügyekben a segítségünkre lehet. Elkezdtünk hát keresgélni, hogy kire is bízhatnánk magunkat ez ügyben. Kételyekkel kezdtünk neki a kutakodásnak, mivel egyikünknek sem volt még tapasztalata ilyen téren, ezért nem tudtuk, hogyan fogjuk megtalálni azt, akiben vagy amiben megbízhatunk.

Szerencsénkre nem sokkal később a neten böngésztünk, amikor rátaláltunk a roadrecord.hu oldalra. Már első ránézésre is nagyon megfogott minket a weblap. Megbízhatónak tűnt az oldal és a szolgáltatásaik is meglepően sokszínűnek bizonyultak. Ráadásul egy mobil applikációjuk is van, ami nekünk nagyon megtetszett, mert szeretünk mindent, amit lehet a lehető legmodernebb technológiával csinálni – így általában egyszerűbbnek és érthetőbbnek bizonyulnak a dolgok.

A weboldaluk nagyon átlátható, kellemes összhatást nyújtó színvilággal rendelkezik, és profin összerakott oldal. Megtaláljuk az ügyfélszolgálat telefonszámát is legfelül, jobb oldalon keresni is tudunk a nagyító ikon segítségével, illetve a két legördülő menüben a legtöbb szolgáltatást megtaláljuk – például automata útnyilvántartás applikáció, útnyilvántartás csapatmunkában, visszamenőleges útnyilvánartás, Google Maps utakból NAV-álló útnyilvántartás és még az útnyilvántartás szabályairól is találunk információkat.

A roadrecord.hu szolgáltatásai között találunk különféle kalkulátorokat, információkat a NAV-val kapcsolatban, segítséget útnyilvántartáshoz, még visszamenőleg is tudnak segíteni, ha probléma akadna például régebbi útnyilvántartásokkal kapcsolatban.

Igazán megnyugtató a tudat, hogy egy megbízható, profi és gyors segítséget nyújtó oldalt tudtunk találni, és száz százalékig biztosak lehetünk abban, hogy így már NAV-álló dokumentumaink lesznek, és nem lesz problémánk az esetleges ellenőrzésekkel.

Összefoglalva tehát nagyon színes a kínálatuk a szolgáltatásokat tekintve és minden tekintetben profi szolgáltatást biztosítanak, ha újra döntenem kellene, akkor is mindenképpen őket választanám!