Teljes feltöltődés Siófokon, a Balaton közvetlen közelében

Sok mindent megteszünk azért, hogy szépek maradjunk. Sportolni járunk, krémeket vásárolunk, különböző hajápoló szereket használunk. Egészségesen táplálkozunk és vitaminokat szedünk. A testi és lelki egészségünk megtartása nagyon fontos és a mindennapi életünk részét képezi. Hiszen az egészséges test a szép külső legfontosabb alakja, de ha mentális higiéniánk is rendben van, akkor egyenesen ragyogni fogunk!

De nem szabad megfeledkezni a szépség egyik legfontosabb kellékéről: a rendszeres pihentető programokról. Ez lehet egy délután egy parkban, ahol madárcsicsergés vesz körül, mi pedig nem foglalkozunk semmivel, csak a csendben figyeljük a természet zajait, esetleg a kedvenc könyvünket olvasgatjuk.

Olykor azonban szükségessé válik, hogy hosszabb időre is elvonulhassunk a világ zajától. Ehhez azonban nagyon jó helyet kell választanunk. Nem árt, ha a pihenés mellett a szépségápolásra is fordít figyelmet a hely, ahova megyünk. A szépségünk megőrzése gyermekek mellett még nehezebb feladat. Amikor még csak ketten voltunk a férjem, szégyen nélkül ki merem mondani, hogy egyszerűbb volt. Nincs ezzel semmi probléma, ezt mindenki megtapasztalta, akinek gyermeke született.

Mivel az első baba megszületésétől fogva sokkal kevesebb idő jut saját magunkra, az éves során exponenciálisan nő a szépítő kikapcsolódások fontossága. Sajnos azonban szülő társaim egyet érthetnek velem abban, hogy ez egyáltalán nem könnyű. Nehéz megnyugtatni és elengedni magad, amint az első csemete megérkezik. A törődés és az aggódás folyamatos.

Olyan helyszínt is nagyon nehéz találni, ahol a szülők és a gyerekek egyaránt jól érzik magukat, mindannyiuknak van lehetőségük pihenni és senkit nem terhelnek a jelenlétükkel. Együtt is tudnak lenni és külön is el tudják tölteni az idejüket.

Hosszas keresgélés után akadtunk rá néhány évvel ezelőtt ezeknek a balatoni apartmanoknak a weboldalára: https://siofokszallas.info/ . Nagyon megörültünk neki, mikor megtaláltuk, mert hosszú kutatásaink során egy siófoki apartmant sem találtunk megfelelőnek számunkra. De ez a hely tényleg lenyűgöző volt. Nem véletlen, hogy évek óta visszajárunk ide azóta is, egyszerűen nem tudjuk megunni Siófokot és a Balaton partot.

Baranya Hotel  Harkány  +36-72-200-154

Mindig nagyon jól érezzük itt magunkat, egyszerűen úgy érzem minden egyes itt töltött nap után magam, mintha fiatalodnék, teljesen kicserélődnék. A férjemmel nagyon szeretjük a Balatont, mindig lenyűgöz bennünket a szépsége, szeretünk ellátogatni az különböző településekre, mindenhol más és más élményt kapunk.

Az évek során Siófokon több különböző apartmanban is laktunk már, és mindegyikben nagyon komfortosan éreztük magunkat. Csupa kényelemmel vagyunk itt körülvéve minden egyes alkalommal. Mindig nagy öröm nekünk ide visszatérni. Nagyon jókat szoktunk itt enni, szeretünk válogatni a különböző éttermek közül, amelyek évről évre egyre jobbak, és színvonalasabbak.

A gyerekek is nagyon szeretik, imádnak csobbanni a habokban, vizíbicilzni és csúszdázni. És azt is élvezik, ha elmegyünk kirándulni a környező természeti csodák helyeire. Már kívülről ismerik a tanösvényeket, de mindig más és más érdekességet találnak itt, ezért sosem unják meg, hogy alkalomról alkalomra bebarangolják őket. Ráadásul van olyan apartman, ahol saját medence áll rendelkezésre, így a gyerekek ott is lefoglalhatják magukat, amíg a felnőttek napoznak mellettük.

Bár mindig ezen a csodálatos helyen lehetnénk! Előfordult hogy kettesben töltöttünk itt Siófokon egy hétvégét a férjemmel, és volt már alkalmunk elmenni egy borkóstolóra is, amit a gyerekek mellett nem annyira tudtunk kipróbálni, de azért mindig vittünk haza a finom Badacsonyi borokból magunknak és ajándékba is. Higgyétek el, nincs jobb születésnapi ajándék, mint egy finom bor, amit a pihenésetek alkalmával választotok ki!