Vitorlás smink-kalandjaink

Egy pár hónapja az internetet böngészve találtam rá a legújabb őrületre: vitorlás smink kihívás. A videók jobbnál jobbak voltak és ahogy az egyikről a másikra kattintottam fordult meg a fejemben: miért nem veszünk részt mi is ebben a trendben és próbáljuk ki magunkat abban, hogy milyen ügyesek vagyunk egy teljes smink elkészítésében úgy, hogy közben a hullámok nehezítik a dolgunkat? Mivel egy kozmetikai cégnél dolgozom, ez a lehető legjobban passzoló videó lenne a követőinknek! Kapva kaptam az alkalmon, gyorsan felhívtam a főnökömet és az egyik pillanatról a másikra már azon voltuk, hogy leszervezzük az utunkat a Balatonra.

Szerencsére Rebeka barátnőm, akit már az elején is beavattam a gondolatba, jártas vitorlabérlés terén, mert párjával, Tomival sokat szoktak leugrani hétvégente a Balatonra kikapcsolódni. Ugyan Tominak vitorlás jogosítványa is van, mint kiderült, sajnos ő akkor pont külföldön volt és nem tudott segíteni nekünk, így szükségünk volt egy kapitányra is. Mivel az események gyorsan zajlottak, Rebeka is gyorsan átküldte a linket ahonnan legutóbb ők is béreltek vitorlás hajót az egyik csapatépítő eseményükhöz így pár percen belül már böngészhettem is a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalát. A csapatépítés programot azért éreztem úgy, hogy jobban passzol az elképzelésünkhöz, mert amellett, hogy tartalmat szerettünk volna gyártani az oldalunkra, azért gondoltuk, hogy egy picit össze is köthetnénk a kellemeset a hasznossal és ha már úgyis ott vagyunk, akkor miért ne használnánk ki a Balaton és a BalatonPRO nyújtotta lehetőségeinket, nem?! Szóval, mivel az idő ketyegett, gyorsan fel is vettem a kapcsolatot a BalatonPRO csapatával, akik készségesen segítettek a megszervezésben. Amint lerendeztük a logisztikai részét a dolgoknak, gyorsan megszerveztük a leutazást is. Bár a BalatonPRO főhadi szállása Siófok volt, mi Tihanyba kértük az indulást, mivel az egyik kollégámnak van ott egy nyaralója, így a szállással sem kellett különösen többet foglalkoznunk.

A forgatás napján öten bedobtuk magunkat Marci kollégám kocsijába és útnak is indultunk kora reggel, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni a napunkból. Pár óra alatt lent voltunk Tihanyban, így gyorsan ledobtuk a táskáinkat és rögtön a megbeszélt helyszínre siettünk, ahol a BalatonPRO csapata már várt minket. A csomagunkban egy kapitány is volt, így nem kellett azzal foglalkoznunk, hogy a hajó részleteire figyeljünk. A videó teljes felvétele után pedig félreraktuk a munkát és belevetettük magunkat a vitorlás csapatépítésünk által kínált lehetőségekbe: kaptunk oktatást vitorlázásról, ebédet és borkóstolót is. Mindannyian remekül éreztük magunkat, sőt, az ott készített tartalom is nagyon népszerű lett az oldalunkon. Jut is eszembe… ti kipróbálnátok magatokat egy ilyen kihívásban? Ha esetleg nem, ettől függetlenül a vitorlás csapatépítést a BalatonPRO-val mindenkinek ajánlom, csúcs szuper élmény volt!