A rosszul sikerült sminkelés és a vízszerelés.net

Tény, hogy manapság sokan viszik túlzásba a szépítkezést, de hölgyeim, azért valljuk be, szeretünk csinosak lenni. Csakhogy a szépségnek néha ára van, és azt a saját bőrömön tapasztaltam meg. Épen egy buliba készültem és a fürdőszobában sminkeltem, amikor tettem egy rossz mozdulatot és levertem a tükör előtti polcot. Ha csak a parfümöm tört volna össze, azzal még önmagában nem lett volna annyi gond, de a polc sarka csúnyán megrepesztette a mosdókegylót. Olyan volt, mintha belelőttem volna. És így hosszú távon nem lehet használni, mert minden elázik alatta. Szóval a buliban megkérdeztem mindenkit, hátha ismer valaki egy jó vízvezetékszerelőt, aki kicserélné nekem így ismertem meg a vízszerelés.net oldalát és szakképzett csapatát.

Mint az oldalukról kiderült, ez egy igen régi (nálam is idősebb) vállalkozás, és minden vízszereléssel kapcsolatos problémával lehet őket keresni. Így az enyém is ebbe a kategóriába tartozott, és másnap fel is kerestem őket, mivel az ügyfélszolgálatuk 24 órás, bármikor hívható. Meg is beszéltem velük, hogy mi lenne a feladat, én pedig nemsokára be is szereztem az új mosdókagylót, hogy legyen mire lecserélni a töröttet. Azonban az a pár nap, amíg vártam a csapat érkezésére így se volt könnyű, de hát magamnak okoztam, vállalom is érte a felelősséget. Csak korábban sosem mostam még fogat a mosogatónál…

Végül a vízszerelés.net munkatársai pontosan érkeztek és nagyon hatékonyak voltak. Pikk-pakk leszedték a sérült mosdót és már tették is fel a helyére az újat. Szerintem összesen két órát se vett nekik igénybe a művelet. Nekem valószínűleg több napom ráment volna, ha egyáltalán nekiálltam volna. A lényeg, hogy így egyrészt megtanultam, hogy nem szabad túl sok mindent tartani a polcon, másrészt viszont megismertem a vízszerelés.net oldalát és csapatát, akiket máskor is hívhatok majd hasonló esetben.