Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső a szépségért

A nők számára a szépségápolás egy kényes kérdés, hiszen az is foglalkozik vele, aki látszólag teljesen elutasítja a társadalom diktálta követelményeket. Sokan vannak, többek között én is, aki elutasítja a mindennapi sminkhasználatot. Az maradjon csak meg a különleges napokra, különben mi lenne bennük olyan különleges? Ellenben a bolondja vagyok a különböző bőrápoló, bőrszépítő termékeknek. Nem véletlen, hogy így, harminc fölött is még gyakran elkérik a személyimet. Azt viszont nem is tudtam korábban, hogy nem csak szakboltokban, hanem üzletláncokban is lehet remek készítményeket kapni, jó áron. Erre a felismerésre a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső oldal döbbentett rá.

A barátnőmmel kávéztunk éppen, és beszélgettünk erről-arról. Néha össze szoktunk ülni csak úgy, dumálni kicsit, hogy ne csak személytelen üzenetváltások legyenek köztünk. ilyenkor kibeszélünk mindent, ami eszünkbe jut, sőt, olyat is, ami nem. Egy ilyen találkozásunk alkalmával újságolta, hogy találta a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső weboldalt, ami nagyon jól jött neki, mert ugyan van Lidl a közelében, de a reklámújságot sose dobják be hozzá, ahogy hozzám se. Viszont amióta ismeri ezt az oldalt az online lapozható újságokkal, azóta csomószor előre kinézi, hogy mi kell neki, és tud tervezni. Engem is érdekelt, úgyhogy kikerestem, és eltettem, hogy később átfutom.

Ebből viszont az lett, hogy teljesen rászoktam, gyakorlatilag ráfüggtem a Lidl Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső oldalra, ugyanis amikor megnéztem, felfedeztem, hogy egy csomó szuper kozmetikumot is árulnak, ráadásul olcsóbban, mint máshol! Azóta is folyamatosan, minden héten lecsekkolom, hogy van-e valami újdonság, amiért érdemes útra kelni és ellátogatni a legközelebbibe.