A szépségápolásnak az öltözködés is fontos része

Nagylányom kamaszodik. Órákat képes a fürdőszobába bezárkózva tölteni, kedvenc témája a sminkelés, a divatos hajfestési módok és persze az öltözködés. Szinte minden zsebpénzét ruhákra költi. Eszembe jutott, hogy előveszem régi varrógépemet és megmutatom neki, hogyan működik, hátha kedvet kap saját kreációk elkészítéséhez. Nem tudtam volna előre megmondani, mit fog szólni a dologhoz, de szerencsére nagyon tetszett neki az ötlet.

Szeretett gépem régen nem volt már használatban, hiszen a főállás, családi ház és két gyerek mellett nem sok időm maradt régi hobbimra, pedig nagyon szeretek varrni.

Amikor beüzemeltem a gépet, érezhető volt, hogy régen használtam már és úgy éreztem, egy olajozás, kis tisztogatás és szerviz ráférne. Nem voltam kétségbeesve, hiszen tudtam hová fogok fordulni a problémámmal. Van egy kiváló szaküzlet Budapesten, ahol nemcsak varró- és szabászgépeket és eszközöket, de varrógép szerviz szolgáltatást is kínálnak.

Műszerészük egy tapasztalt, profi szakember, aki régi motoros a szakmában. Gyorsan és pontosan dolgozik, korrekt árakon nyújtja szolgáltatását. Ha gond van a háztartási, vagy akár ipari gépünkkel, nincs más dolgunk, mint felvenni a kapcsolatot a varrogepguru.hu munkatársaival. Ezt megtehetjük a honlapon található telefonszámon, vagy e-mailen, de egy egyszerűbb űrlap kitöltésével is. Én személyesen szeretem az ilyesmit intézni, mindig bemegyek az üzletbe inkább. Egyébként ez a Columbus utcában található és hétfőtől-csütörtökig 7 és 15 óra között, pénteken pedig 7 és 14 óra között van nyitva.

varrógép szerviz

A varrógép szerviz a probléma feltárásával kezdődik. Telefonon, vagy személyesen elmondjuk a szakembernek, hogy milyen rendellenességet tapasztaltunk a berendezés működése során, és hogy milyen márkájú, illetve típusú berendezésünk van. Ezt követően a műszerész megállapítja mely alkatrésszel lehet a probléma és gondoskodik annak cseréjéről, avagy pótlásáról. A javítás időtartama attól is függ, hogy mennyire súlyos a probléma. A Varrógépgurunál nagyon ritka esetben fordul elő az, hogy egy gépet nem tudnak megjavítani. Az viszont megesik, hogy a berendezés javítható ugyan, de már nem éri meg megcsináltatni, többe kerül a leves, mint a hús alapon.

Előfordul, hogy a gépet már nem éri meg javítani

Ilyenkor a szakemberek tanácsot adnak azzal kapcsolatban, hogy milyen áthidaló megoldások közül választhatunk. Egy olyan gép vásárlásának formájában, mely minden igényünket kielégíti és ár érték arányban is elfogadható.

Egyébként nemcsak a varrógép szerviz szolgáltatásban profik a Varrógépgurunál. Ha vásárolni szeretnénk, tanácsaikkal végig kísérik a folyamatot, az elképzelés megszületésétől kezdve a kiválasztásig. Még az egyes típusok kipróbálására is van lehetőség. Egyébként nemcsak magán-, de ipari célra, és nemcsak varró-, de szabászgépeket is vásárolhatunk az üzletben. Vannak még varrodai székek és egyéb eszközök is a kínálatban.

Vásárolni és az árut átvenni, kifizetni személyesen és online is lehet. Én jobban szeretek ez üzletben intézni mindent, de előfordult már az is, hogy a webshopot használtam. Ezzel sincsen semmi probléma, hiszen nagyon egyszerű itt is egy vásárlást lebonyolítani. Minden a szokásos. A termék kosárba helyezése után meg kell adni a szállítási és fizetési módokat és véglegesíteni a rendelést. Pofonegyszerű.

Én ezúttal szervizeltettem a gépemet, és mivel nem volt semmi súlyos meghibásodás, rövid idő elteltével megettem is érte. Kifogástalanul működik, a lányom örömmel használja és veti bele magát új hobbijába. Rajzol, felsőket, tervez, szabásmintákat búj, és már el is készültek az első, egész ügyes darabok. Ezek biztos hogy nem fognak szembe jönni az utcán, és határ a csillagos ég.