Szépségápolási dolgok otthonról otthonra, vagy ajándékba

Kozmetikai alapanyagok – pipereporta.hu – erre a linkre azért nézzetek rá, mert, ahogy a címben utaltam rá, egy csomó kozmetikai cuccot magatok is előállíthattok így.

A gyertyakészítés kellékei mellett vannak a pipereporta.hu-n még szappanalapok, szappanöntő formák például – tehát nem csak magához a majdan elkészülő “termékhez” találni itt mindent, hanem a folyamatban felhasznált eszközöket is árulják. Csodás dolog szerintem ilyeneket otthon előállítani ugyanis! Ezért javaslom őket. És azért, mert az ilyesmi ajándékötletnek is kiváló, mint szintén utaltam rá. Ha pedig magunknak készítünk szappant, testápolót, bármit, akkor csinálhatjuk ezt nagy mennyiségben, amin meg sokat spórolunk! Ahhoz képest, mintha drága drogériákba járnánk ilyenekért, mindenképp. Hisz olcsó drogéria sajnos eleve nincs…

Tud továbbá ez a webshop kínálni nekünk parfüm- és illatosítókészítéshez mindent. Ennyi illatanyagot, aromát meg mindenfélét sosem tudtam elképzelni. Rendelhetünk száraz virágokat is. Még nem jártam személyesen az üzletükben, de el tudom képzelni, hogy ha belépek oda, elfog rögtön valamiféle megnyugvás, és oldódom a napi görcseim alól. Illatos gyertyákat csinálni emiatt is jó lehet, nem? Nektek nincs túl sok stressz az életetekben? Személyre is szabhatjátok ebben a boltban, hogy mi az, ami megnyugtat. Kitapasztalással.

Boltjuk címe, ahol átvehetitek a dolgaitokat, ez: 1205 Budapest Jókai Mór u. 105. Szállításkor kérhetünk csomagautomatába is bármit, szóval a legtöbb dolog adott. Nézzétek át, mivel tehetitek praktikusabbá és szerethetőbbé az életeteket ezáltal, mert ez egy olyan új-régi, de mindenképpen jó irány, amire valamiért sokan nem gondolnak… A szappanfőzés/készítés szép tradíció pedig, én pedig támogatom, hogy amit meg tudunk csinálni otthon, az olyasmiket jó dolog legalább megpróbálni megtanulni: Kozmetikai alapanyagok – pipereporta.hu!

Kozmetikai alapanyagok - pipereporta.hu