Szépségszalonban az autógumikról

Édesanyáméktól karácsonyra egy szépségszolban levásárolható ajándékkártyát kaptam ajándékba. Nagyon örültem neki, mert ugyan nem vagyok az a fajta nő, aki hetente szépítteti magát ilyen szalonokban különböző kencékkel, azért félévente egyszer jól esik pár órára beülni, és hagyni, hogy kényeztessenek egy kicsit. Ez engem feltölt. Amúgy időm sem lenne rá, hogy gyakran menjek, pénzem meg pláne nem. Amúgy nem is szebbnek érzem magam az ilyen szalonok meglátogatása után, hanem inkább felfrissültnek.

Tényleg teli találat volt ez az ajándék anyuéktól. Ugyan egyedül is szeretek menni, de most elcsábítottam magammal a barátnőmet, mert már régen találkoztunk utoljára, és egy ilyen szalonban való szépülés tökéletes terep a legutóbbi találkánk óta összegyűlt pletykák kitárgyalására.

El is mentünk Rebivel a szalonba egy napfényes péntek délután, munka utáni levezetésként. Amint beültünk a pedikűrös székbe máris kezdtük a pletyit, hiszen volt mit kibeszélnünk.

Először is a siránkozással és panaszkodással kezdtük. Egy régebbi bejegyzésemben már említettem, hogy a férjem talán kissé túlzottan is imádja az autóját, és hogy ebből vannak konfliktusok közöttünk. Rebi ezt teljesen át tudja érezni, hiszen az ő férje is autóőrült, és a férjem legjobb barátja. Rajtuk keresztül ismerjük Rebivel egymást.

Miután elmeséltem neki, hogy mi volt a legutóbbi összezörrenésünk az autóval kapcsolatban, Rebeka is elpanaszkodta, hogy az elmúlt egy héten nem tudott leülni a férjével és megnézni egy filmet nyugiban, mert Tamás folyton a telefonját nyomkodta közben. Rebi nem tudta mire vélni a dolgot, hiszen ezelőtt sosem lógott sokat a telefonján. Aztán Tamás felvilágosította, hogy egy bizonyos autógumikkal kapcsolatos honlapot böngész, mert ideje lecserélni a teljes nyári gumi garnitúráját az autónak.

Persze ezen felkapta a vizet Rebi, hogy már megint az autójával foglalkozik helyette, de ezen alkalommal Tamásnak sikerült hamar megnyugtatnia. Ugyan is ez egy olyan oldal, amit a felesége is tud használni, és nem csak Tomi, hanem Rebi autójára is ráfér egy gumicsere már.

Így a barátnőm úgy döntött, hogy elengedi a hisztit, és kivételesen segít a párjának a nézelődésben, ezáltal azt látja Tomi, hogy Rebeka nem teljesen elutasító, és kevésbé éleződik tovább ez az autós konfliktus.

Így aztán kettecskén leültek a gép elé, és Tomi végigmutogatta a nejének, hogy mi hogyan működik. Három féle módon lehet ezen a gumidiszkont nevű oldalon keresni: méret alapján, az autó típusa alapján és kulcsszóval. Ők az autós keresést választották, mert ugyan Tamás gumi méretek alapján is tudott volna keresni, hiszen ismeri a paramétereket, de a barátnőm kedvéért az autósat választotta.

Találtak is megfelelő gumikat mindkét autóra, és azt mondta Rebi, hogy nagyon meglepődött, hogy milyen kedvező áron lehet itt venni a különböző akcióknak köszönhetően. Továbbá házhozszállítást is lehet igényelni, ami jócskán megkönnyíti a dolgukat.

Együtt böngészték végig a weboldalt, és Tamás végigmutogatott mindent, hogy mit lehet tudni a cégről. Ez a Schnell Service 2000 Kft. nevű cég nem csak gumikat, hanem abroncsokat is árusít, és egy teljesen magyar vállalat. Ugyan Rebit teljesen hidegen hagyják ezek az autós dolgok, ennek az oldalnak a tanulmányozásakor nem akart meghalni az unalomtól, így pozitívként értékelte az élményt. Ennek az oldalnak a hatására rájött, hogy nem is akkora badarság ilyen dolgokkal foglalkozni, és mostantól kicsit türelmesebb lesz a férje szenvedélyével kapcsolatban.

autógumik