Ezzel a papuccsal a férfiak is megőrizhetik a gerincük egészségét

A szépségápolás ma már a férfiak körében is egyre népszerűbb, ők is használnak krémeket, testápolókat és a ruházatra is egyre inkább odafigyelnek.

Párom ennél kicsit konzervatívabb, de azért már őt is sikerült egy-két termékre rávennem. Most pedig elérkezett az idő, hogy megajándékozzam egy igazán minőségi papuccsal, amit a cipőmarket oldalon szemeltem ki neki. Már többször rendeltem magamnak cipőt, a minap pedig a férfi bőr papucs termékeket listáztam ki, és boldogan nyugtáztam, hogy nem csak a női cipő kínálatuk bőséges. Igazán széles választékkal rendelkeznek a férfiak részére is, így sikerült találnom páromnak egy olyan comfort férfi bőr papucsot, aminek az oldalai csattokkal vannak ellátva. Ezek a csatos papucsok azért jók, mert a lábfej méretéhez lehet igazítani a méretet, aminek köszönhetően egész napos kényelmes viseletet biztosít majd párom számára. A talpa úgy van kialakítva, hogy csúszásmentes legyen, az extra kényelmet pedig a zselés bőr talp biztosítja. Ha ez nem lenne elég, olyan technológiával készült, ami védelmet nyújt a gerincet érő negatív hatásoktól. Ezt a technológiát anti shock technológiának nevezik.

Az oldalon található mérettáblázatnak köszönhetően nem volt nehéz dolgom megtalálni azt a méretet, ami a páromnak a legjobb lehet. Ami pedig az én női szívemet azonnal megdobbantotta az pedig az akció, aminek köszönhetően közel 1400 forintot megspóroltam. Egy kis akció itt, egy kis kedvezmény ott, és tök jól ki lehet jönni a vásárlás végén. Bízom benne, hogy páromnak is hasonlóan tetszeni fog az új férfi bőr papucs, most legalább nem csak magamnak rendeltem, haha.

férfi bőr papucs