Műkörömmel biciklit szerelni?

Túl vagyok életem első elektromos kerékpár hátsó kerék szerelés műveletén. Ráadásul műkörömben csináltam! Na de ne szaladjunk ennyire előre…

elektromos kerékpár hátsó kerék szerelés

Mivel hobbiból modellkedem, mindig is fontos volt számomra a tökéletes megjelenés. Nem elég viszont a hibátlan smink és a megfelelő ruhák és cipők kiválasztása, az alakomnak is mindig kifogástalannak kell lennie. Éppen ezért nagyon rosszul viseltem, hogy nem sikerült leadnom pár plusz kilót a fiam születése után. Féltem, hogy többé nem leszek már vonzó nő a csillogó smink és hosszú hajkorona ellenére sem. Nagyon meg akartam felelni a közösségi média szépségideáljának, ami édesanyaként nem sikerült. Emiatt utáltam tükörbe nézni és teljesen padlóra került az önbizalmam. Attól tartottam, hogy a férjemnek sem tetszem már. Ráadásul iszonyú nehéz volt rávenni magam a konditermes edzésre, mert mindig az járt a fejemben, hogy otthon épp mi történik, mit csinál a gyerek és mikor kell legközelebb megetetni.

Ő persze győzködött, hogy így is gyönyörű vagyok, a végén pedig már teljesen elege lett. Vett nekem egy elektromos biciklit a motorbolt.co.hu kerékpáros webáruházból. Azt mondta, nem érdekli, hogy mennyibe került, de menjek el rajta időnként kiszellőztetni a fejem, mert biztosan jót fog tenni. Igaza lett, mivel nekem végre szórakozássá vált az edzés. Akár hosszabb távokat is meg tudtam tenni a bringával a természetben anélkül, hogy ezt erőfeszítésnek élném meg. Ezáltal ki tudtam szakadni a megszokott környezetemből és folyamatosan motiválva éreztem magam az alakom formálására.

Végül az önbizalmam is visszatért, így reméltem, hogy a férjemmel is több időt tölthetek ismét. Ő viszont nem figyelt rám, mert éppen teljesen a laptopjába mélyedt és a legnépszerűbb biciklis kiegészítőket böngészte a motorbolt.co.hu-n. Azt mondta, valami kedvezményt kapott a bringás vásárlása után, amit a következő rendelésnél fel tud használni, meg amúgy sem árt, ha jól fel van szerelve a bringa a szükséges eszközökkel. Az is előfordulhat, hogy meg kell javítani, ilyenkor pedig jól jön, ha már van cserealkatrész az embernél a legvalószínűbb forgatókönyvekre. Még akkor is, ha egyébként villámgyorsan kihozzák. Én ráhagytam, intézze ő ezeket a dolgokat!

Két héttel később a férjem egy spanyolországi üzleti útra készülődött, én pedig egy hosszabb biciklis túrára az egyik barátnőmmel. Gondoltam hogy csak pár napig lesz távol, addig biztosan nem történik semmi különös. Dehogynem… Pont a túra előtti napon arra lettem figyelmes, hogy a bringám hátsó kereke nem forog megfelelően. Gyorsan felhívtam hát a férjemet, aki megnyugtatott, hogy pont az ilyen esetekre szerzett be minden fontos biciklis kiegészítőt a motorbolt.co.hu-ról az elektromos kerékpár hátsó kerék szereléshez is többek között. Elmondta, hogy mit hol találok és távsegítségnyújtás keretében elmagyarázta a javítás menetét.

Sikerrel jártunk, én pedig innentől kezdve nem akartam semmit sem a véletlenre bízni. Utánajártam, hogy mi szükséges az elektromos kerékpárok karbantartásához, és most már én magam rendeltem meg a nélkülözhetetlen bringás kellékeket a webáruházból. Ráadásul, amikor megláttam, hogy bőrkabátjuk, csizmájuk és egyéb ruházatuk is van, már tudtam, hogy jó nagy kedvezményt fogok kapni a következő vásárlásomból is. Minél többet költök ugyanis, annál többet spórolhatok a következő rendelésnél. Végül is az ember nézzen ki jól, ha már felül egy menő bringára, nemde? A férjem egyik szeme emiatt sírt, a másik viszont nevetett. Örült, hogy végre újra mosolyogni lát, azt mondta, hogy nagyon jól áll. Meg, hogy nincs semmi baj, úgyis egy motorbicikli volt az álma, amit egész biztosan szintén a már jól bevált motorbolt.co.hu webshopból szerzünk be.