Nőnek lenni jó!

Hogy egy nő, igazán nőnek érezhesse magát, számos dolog szükséges. Vannak tipikus tevékenységek, ruhadarabok, szokások, amik kifejezetten női dolgok és főként a nőkhöz kapcsolódnak. Miért is jó nőnek lenni?

A nő más, s minden nő más és más. Miben más a nő a férfitól? Már csak külsőre is rengeteg ponton különbözik a két nem. A hangszín, az arcberendezés az izomzat, a hajszerkezet, a csontozat és az egész test arányai. Ott vannak a legfontosabb különbségek, a személyiségjegyek, a belső vonások. Természetesen nem szeretnék sztereotipizálni, mert másnak lenni, különbözni – hasonló dolgokban különbözni – közel sem jelenti azt, hogy ez minden nőre igaz lenne és mindenkire ugyan azok a hasonló dolgok lennének jellemzőek. Például: ha azt mondjuk, hogy a nők érzékenyebbek, az nem jelenti azt, hogy sírósak, hisztisek, azt sem jelenti, hogy minden nő érzékenyebb a férfiaknál, és tudjuk, hogy rengeteg a kivétel. Csupán vannak a nemeknek alapvető különbségei, dolgok amikben nem hasonlítanak.

Vegyünk még példát, mondjuk az olyan szokásokat, mint a szépségápolás gyakorisága, a manikűrös, pedikűrös, a fodrász és a kozmetikus. Nyilván nem minden nő számára egyformán fontosak ezek a szolgáltatók, de azt nagy vonalakban elmondhatjuk, hogy fontosabb a nőknek, mint a férfiaknak. A sok kozmetikum, az arcápolási technikák, a bőr, köröm és hajpakolások, a radírozás és még sorolhatnám a szépségápolás részeit, ezek mind kevésbé fontosak a férfiak többségének és fontosabbak a nők többségének. Ez pedig így van rendjén.

Amiben még különböznek a nők, az az öltözködés, a ruhadarabok mennyisége, a nagy választék és a sok kiegészítő. Mindenki ismeri már azt a jó régi megjegyzést, hogy minden táskához kell egy hozzá igencsak illő cipő és ezt az íratlan szabályt a nőknek a mindennapokban illik is követni az öltözködésükben. Ezért is gondolom, hogy a hölgyek többsége egyet tud velem érteni abban, hogy táskából sosem elég, és ugrunk, ha felfedezünk egy jó boltot.

Szóval és most be is fogok mutatni egy remek webáruházat, ahol csodálatos táskákat lehet kapni. Szerintem minden nő tarsolyában kell lennie egy ilyen oldalnak. Ez pedig az Anna Táska, amit egyszerűen az annataska.hu linken lehet megtalálni. Ezen a weboldalon biztos vagyok benne, hogy mindenki meg tudja találni a cipőihez illő táskát, táskákat. Sok kiváló minőségű, népszerű és kifejezetten kedvelt márka közül lehet válogatni, olyanok közül mint például az Anekke, a Jana, a Tamaris, a Bugatti vagy pedig az olasz táskák. Lehet még az oldalon kapni övet és pénztárcát is, ugyanis akik otthon érzik magukat a divat világában tudják, hogy ezeknek is passzolniuk kell a cipőhöz és a táskához is. Meg persze azoknak is remek lehetőség, akik egy jó minőségű, strapabíró övet vagy pénztárcát keresnek, minden féle íratlan divat szabálytól függetlenül.

Vannak az Anna Táska honlapján különféle táska típusok is, amelyekre külön rálehet keresni és a termékek így is kategorizálva vannak. Aki tehát keres, az talál az oldalon kézitáskát, testtáskát, válltáskát, hátitáskát, színházi táskát, neszesszert, borítéktáskát és még táskarendezőt is. Rengeteg kedvezményes termék van az oldalon, merem állítani, hogy sokkal több, mintha bemegyünk személyesen egy hasonló boltba.

Sok egyéb szempont van, amelyek miatt egy weboldal, az Anna Táska sokkal jobb választás, mint mondjuk egy márkabolt egy plázában. Az online vásárlás során nincsen tömeg, nem kell kellemetlenül éreznie magát az embernek, hogy milyen darabokhoz nyúl hozzá, mi az ami tetszik neki. Nem kell a boltban szembesülni, hogy nincs a választott termék a méretünkbe, vagy nem kell csalódottan elhagyni az üzletet, hogy a termék, ami tetszik túl drága a mi pénztárcánknak. Számos hasonló szituáció lehetséges, ami miatt jobb online vásárolni. Na meg persze mennyivel kényelmesebb, nem kel autóba ülni, tömegközlekedni vagy éppen sétálni, csupán be kell kuckózni a kanapéra és felnyitni a laptopot. Nyugodtan nézelődhet az ember bármeddig, és tudja szűrni a találatokat méret, szín és típus szerint, ami nagyban megkönnyíti a választást és az összehasonlítást is. Arról nem is beszélve, hogy egy üzletben messze nem tudjuk az összes terméket megtekinteni, amik léteznek, csupán azokat amiket az adott áruház berendelt magának. Attól pedig, hogy a termék nem olyan, mint a milyennek elképzeli az ember, esetleg nem jó a méret, nem kell félni, mert vissza lehet küldeni és van lehetőség pénz visszafizetésre is. Szóval az esetek nagy többségében semmilyen kockázatot nem kell vállalnia a vevőnek.

Az Anna Táska webshopra a vásárlók tudnak saját fiókot csinálni, regisztrálni és a hírlevélre is fel tudnak iratkozni, amellyel több információhoz jutnak, kedvezményekhez és első kézből tudnak tájékozódni a termékekről, akciókról, rendezvényekről és szinte mindenről. Ha van saját fiókja a vásárlónak, akkor van lehetősége a kedvenc termékeit megjelölni, hogy máskor, más eszközről is elérhetőek lehessenek számára. Azoknak a vásárlóknak, akiknek van profiljuk az Anna Táska oldalon, minden egyes vásárlás után pontok járnak, amiket majd a későbbi vásárlások során fel lehet használni és kedvezményekre lehet váltani.

Mint ahogyan említettem, a választék óriási ezen a weboldalon, s a keresésnél is több szűrési és rendezési lehetőség is van. Sorba lehet rakni a termékeket az áruk, a nevük vagy a népszerűségük alapján is, kinek mi a fő prioritás a vásárlás során. A konkrét termékekről pedig részletesebb információt, leírást és több képet lehet találni az adott termékoldalon, így meg tudunk győződni vásárlás előtt mindenről, ami érdekel bennünket. A megrendelt termékeket pedig házhoz szállítják, így a kényelem garantált nem csak a termék kiválasztása, hanem a megvásárlása és a vásárolt termék kézhez vétele során is.

De az Anna Táska weboldalon minden információt megtalál az ember, a szállítási lehetőségekről, a fizetés főbb pontjairól, a hivatalos iratok, nyilatkozatok is megtalálhatóak és az összes elérhetőség is ott van természetesen.

Ami külön jó hír, hogy igaz különbözünk sokban a férfiaktól, de egyben biztosan nem! Az Anna Táska oldalon nem csak a nők találhatnak maguknak remek kiegészítőket, hanem a férfiak is. Ugyanis az övekből és a pénztárcákból is van választék bőven, mind a két nem számára. De ha az ember nem éppen saját magának szeretne táskát, övet vagy pénztárcát venni, hanem mondjuk ajándékot keres valakinek, abban az esetben is ez a webshop a tökéletes választás, ebben is biztos vagyok. Szóval bátran nézze meg aki még nem ismerte, biztosan nem fogja megbánni, sőt az lenne a csoda, ha nem kerülne valamilyen termék a nézelődő ember kosarába vagy nem regisztrálna fel az oldalra és a hírlevélre, annyira szuper ez az oldal.