A Selfie Gép szó szerint rávilágított: a szépségápolás fontos!

Életem legjobb szilveszteri partyján vettem részt. Óriási volt a buli, sokan voltunk, táncoltunk, énekeltünk, nevettünk, koccintottunk és fotózkodtunk. Mégpedig a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu volt a felelős a tökéletes fotókért, az emlékekért.

Rengeteg mókás fotó készült, különféle kiegészítőkkel. A party szervezője a selfiegep.hu-ról bérelte a fotó boxot, ami valóban remek hangulatot kölcsönzött az estének. Mindenki csak a fotósarokban akart lenni, mindenki mindenkivel készített vicces, komoly, emlékezetes fotókat. Én még nem próbáltam soha ezelőtt ilyen gépet, és imádtam. Ez a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu egy fantasztikus oldal, én is elmentem magamnak, ha bulit, rendezvényt vagy ha esküvőt szervezek akkor ez a tuti felelős a felejthetetlen hangulatért.

Vannak különféle hátterek, amit a kliens választhat ki, és azt is ő dönti el, hogy milyen időtartamra szeretné kibérelni a Selfie Gépet. Ami külön jó, főleg egy nagy buliban, hogy a cég alkalmazottai ott vannak és segítenek kezelni a gépet, így nem lehet semmilyen kellemetlen probléma.

A fotókat ott helyben meg is kaptuk, majd digitalizált formában is, jó minőségben, hogy lehessen használni őket a közösség média profiljainkon. Sajnos a jó minőségű fotókon láttam, hogy a party fényeiben nem volt valami szép a bőröm, és ideje lenne több időt töltenem a szépségápolással. Ez eddig távol állt tőlem, de most már saját szememmel látom a többiek fotóihoz képest, hogy muszáj szánnom magamra időt, energiát és pénzt.

A következő Selfie Gépes bulimon, már nekem is makulátlan lesz a bőröm, és sokkal büszkébb leszek a fotókra. De ez az este így is remek volt hála a Selfiegépnek.