A szépség számomra sok pénzt megér

A szépségápolás számomra rendkívül fontos. Nem érzem jól magam, ha nem vagyok szép, ha úgy érzem, hogy nem tettem meg mindent azért, hogy a legjobban nézzek ki. Emiatt igen sokat fektetek a szépségápolásba: rendszeresen járok kozmetikushoz, fodrászhoz, manikűröshöz, pedikűröshöz, valamint nyilvánvalóan követem a divatot is. Sokszor aggaszt, hogy túl sok pénzt költök magamra, de ha ez tesz igazán boldoggá, akkor úgy gondolom, hogy megéri.

Legutóbb egy hajvasalót vásároltam a BestMarkt internetes áruház oldaláról. A hajvasaló Remington S8500 Shine Therapy nevet viseli és fehér színű. A termék forradalmian új műszaki tudománnyal rendelkezik, ugyanis hőre aktiválódó, kondicionáló technológiával, valamint újgenerációs kerámia lapokkal ellátott. A kondicionálót a hajszálakon egyenletesen elosztja, ami tükörsima, fényes hajat biztosít a hajszálak tövétől, egészen a végekig. A hő hatására aktiválódó kondicionáló E vitaminban gazdag marokkói argán olaj hidratáló összetevőket tartalmaz, mindezek révén a Remington S8500 hajvasaló a hajat egészségesebbé és fényesebbé teszi.

A hajvasaló egyéb fő jellemzői közé tartozik még, hogy a lapjai rugalmasak, digitális hőmérséklet szabályozású és LCD kijelzővel ellátott, valamint kilenc beállítási lehetőséggel rendelkezik, 150 – 230 C° között. A Remington S8500 hajvasaló 15 mp-es, tehát rendkívül gyors felmelegedésű, valamint még Turbo Boost funkciója is van, ami arra szolgál, hogy azonnal a legmagasabb hőfokot legyen képes elérni. Egy óra működés után automatikusan kikapcsol, mivel ilyen funkciója is van. Hőmérséklet szabályozó biztonsági funkcióval is rendelkezik, ami meggátolja, hogy a hajvasaló hőmérséklete véletlenül elállítódjon. Mindezek mellett még biztonsági retesze, körbeforgó vezetéke, automatikus feszültségilleszkedése és hőálló táskája is van.

A sok szuper tulajdonsága miatt, azt hinné az ember, hogy ez a hajvasaló nagyon drága, viszont ez egyáltalán nincs így, ugyanis csak 11 300 forintba kerül. A gyártó pedig még hatvan hónap garanciát is vállal a hajvasalóra. Ezek tudatában nem volt kérdéses, hogy megrendeljem-e.

A BestMarkt oldaláról megrendelt termékeket három módon lehet átvenni: személyesen a budapesti üzletből, házhoz szállítással és GLS csomagponton keresztül. Sajnos az általam kiválasztott terméknél csak a személyes átvételi mód az ingyenes. A házhoz szállítás 990 forintba kerül, azonban én ezt a plusz költséget bevállaltam, annak érdekében, hogy a legkényelmesebb módon kaphassam kézhez a terméket. Az internetes oldalon feltüntettek szerint a hajvasaló négy munkanapon belül érkezik meg. Már nagyon várom, hogy kipróbálhassam.