Nem fa, de jó minőségű: mi az?

Hogy hogy is lehet fa konyhabútort szerezni olcsón? Erre a kérdésre nem tudom a választ, de arra igen, hogy hogyan lehet olcsón berendezni egy konyhát. Na ezt kapd ki!

Kozmetikusként dolgozom egy szépségszalonban, amit nemrég a bérlőtársakkal, kollégáimmal együtt felújítottunk. Ez azt jelentette, hogy majdnem minden bútort kicseréltünk, ami egy jelentős összeg volt. A régi bútorok, bár nem voltak rosszak, de azért már használtak voltak és nem elég divatosak egy ilyen szalonba. Ezeket eladtuk. Ami a legnagyobb fejtörést okozta, az a kis konyharész volt az épületben. Nem akartunk sokat foglalkozni vele, és költeni se akartunk rá hatalmas összegeket. Ellenben az is fontos volt, hogy illeszkedjen a szalon többi részéhez stílusban, ne üssön el tőle minőségben sem annyira.

Egy lakberendezős oldalon keresgéltünk olyasmiket, minthogy fa konyhabútor olcsón, és szerencsére találtunk is ötleteket. Ugyan szembesültünk vele, hogy a fa alapanyag nálunk nem játszik, mivel nem fér bele a büdzsébe, de rájöttünk, hogy nem is feltétlen szükséges. Mivel nem fogjuk nagy főzésekre használni a konyhát, ezért bőven elég, ha laminált bútorlapból készült elemeket választunk. Ennek a mintáját pedig megválaszthatjuk úgy, hogy hasonlítson a többi helyiség bútoraihoz és berendezési tárgyaihoz.

Olcsón fogunk kijönni, miközben azért a minőségből sem adtunk nagyon lejjebb. Kisebb igénybevétel mellett ez a kis teakonyha még 10 év múlva is működhet ugyanezekkel a bútorokkal!